Dynamite Fish Pheromone – гризе за активатор на мамка (риба зафатен) + 25кг риба за 1 ден

Љубовниците на риболовот знаат што задоволство дава богат улов. Но, вистинските резултати не секогаш одговараат на она што се очекува. Може ли рибата да се подобри без прибегнување кон лов и други потенцијално опасни или забранети методи? Производителите на риба мами Dynamite Fish Pheromone за ефективен риболов се покажа дека тоа е можно. Иновативен производ овозможува да се добие богат улов дури и под неповолни временски услови. Сега секој риболов ќе биде успешен без насилство врз рибите и другите измени што ќе го зголемат гризењето и ќе му наштетат на екосистемот.

1Што е Dynamite Fish Pheromone 

Секој ловец сонува да се врати со плен, истото може да се каже и за рибарите. Секако, аматерот за риболов го добива главното задоволство во процесот, но никој не сака да си оди дома без улов. Единствениот врвен облекување привлекува риби од најоддалечените агли на резервоарот. Затоа, дури и во лоши временски услови, може да сметате на добар улов.

На мамката на Dynamite Fish Pheromone, искусни риболовци и сопственици на рибници молчат бидејќи не сакаат други рибари да ги знаат овие тајни информации. Развојот покажува неверојатни резултати, и тоа не предизвикува никаква штета за рибата или езерцето. Составот на исхрана се состои од специјални супстанции кои предизвикуваат рибата да се чувствува гладна, па дури и добро хранената риба е подготвена да брза на куката.

2Придобивки

Риба мамката Dynamite Fish Pheromone е еколошки безбедна, што е потврдено со бројни тестови. Патентиран развој овозможува љубителите на риболовот секогаш да се вратат со улов.

Производот е погоден за резервоари со било кој состав на вода. Производот има директен ефект врз мозокот на рибата, принудувајќи го да бара храна. Активаторот за залак на динамит за риболов овозможува да се зголеми активноста на рибите дури и при низок атмосферски притисок. Посебните био-компоненти кои го сочинуваат производот разбудат брутален апетит, а активаторот подеднакво дејствува на предатори и тревопасни животни.

Производот го подобрува чувството на риба на риба, така што во областа на влијание на активаторот почнуваат да се појавуваат цели риби. Радиусот на влијанието на објектот е навистина огромен. Докажано е дека рибата, мирисајќи го мирисот на биолошки супстанции кои се вклучени во хранењето, може да надминат неколку километри за да стигнат до храната што ја привлекува.

3Состав

  • Рибен оброк. Одговорен за интегритетот на составот на лекот, тој има изразен обврзувачки ефект.
  • Намалени честички од слатки состојки. Се користи за да му даде на активаторот пријатен вкус и мирис (слатка, малку киселина, горчлив или било кој друг).
  • Додатоци за вкус. Направете ја супстанцијата повеќе “природна” и “природна”, па затоа не предизвикувајте сомневање на рибата.
  • Атрактивни. Тие се главната активна компонента на лекот. Терминот доаѓа од латинскиот збор “атракто”, кој се преведува како “подготви за себе”. Атрактантите се природни или синтетички супстанции кои предизвикуваат инстант реакција и ја поттикнуваат рибата да се пресели во изворот на мирис

4Начин на дејствување

Калеб Ричардсон (14 години) постави неверојатен рекорд. Тој успеа да го фати сина туна со тежина од 378 килограми со Dynamite Fish Pheromone 

Некои рибари го споредуваат принципот на акција на активаторот на рибите со влијанието на валерианот врз мачките. Производот го намалува стравот и ја прави рибата да бара храна, заборавајќи на чувството на самоодржување. Динамит е раствор со течен спреј кој се додава во водата пред риболов. Производот дава одлични резултати, без оглед на тоа дали мамката се користи при риболов или не.

Мамката за риба почнува да дејствува речиси веднаш. Останува само да се ракуваат со риболовот и да се подготви за голем улов. Многу почетници рибарите особено го ценат активаторот на гризе динамит, како што ви дава можност да уживате во првиот риболов. Но, искусни љубители на риболов не се спремни да го подигаат увото со помош на посебен биолошки додаток. Производот не помага само да го зголеми вкупниот волумен на рибите, туку исто така овозможува да се фати навистина вреден примерок.

Производот е универзален и дава гарантиран резултат, без оглед на сезоната и временски услови. Производот е достапен во метализирани кеси со капацитет од 5 ml. Еден дел е доволен за полноправно риболов. Пакетот вклучува 5 пакети, кои се заштитени со водоотпорен филм.

5Која е цената и каде да се купи активатор на мамка Dynamite Fish Pheromone за голем улов?

Купи активатор Dynamite Fish Pheromone залак во аптека и на Амазон може да не, може да биде само на официјалниот сајт на производителот со попуст од 50%  во следните земји: САД, Турција, Тајланд, Виетнам, Кина, Пакистан, Индија, Јапонија, Австрија, Андора, Албанија, Белорусија, Белгија , Бугарија, Босна и Херцеговина, Ватикан, Велика Британија, Унгарија, Германија, Гибралтар, Грција, Данска, Ирска, Исланд, Италија, Латвија, Лихтенштајн, Литванија, Луксембург, Македонија, Малта, Молдавија, Монако, Холандија, Норвешка, Полска , Португалија, Романија, Русија, Сан Марино, Србија и Црна Oia, Словачка, Словенија, Украина, Фарските Острови, Финска, Франција, Хрватска, Црна Гора, Чешка, Швајцарија, Шведска, Норвешка, Естонија.

Цената со 50% попуст е само 49 евра. Дознајте на официјалната веб-страница!

Неколку минути по испраќањето на формуларот, операторот го повикува купувачот, кој ги наведува сите детали од нарачката и го информира проценетото време за испорака (во просек 2-3 дена). Сите стоки на страницата се сертифицирани, а налози за купување се прифаќаат околу 24 часа. Испраќањето го врши транспортната компанија. Плаќање на приемот на стоката  (готовина при испорака).

6Инструкции

5 ml лек е доволно за 2-2.5 кг ѓубриво. Феромонот Динамит се меша со мамка и добиената мешавина се користи на вообичаен начин. За фаќање грабливи риби доволно е да се држи мамка во раствор со активатор. Лекот се разредува во вода, мамката е исфрлена таму, а потоа се закачи на куката.

7Каде можам да го користам?

Мамката Dynamite е апсолутно универзален мамка. Таа е погодна за риболов под широк спектар на услови:

  • во тела за свежа и солена вода од која било големина;
  • при различни температури на водата, во секое време од денот, за време на топли и ладни сезони;
  • за сите видови риби – река, море, мирен и граблив.

 

8Повратни информации од вистински клиенти

АГАМЕМНОН (ГРЦИЈА):  КОГА ДОЗНАВ ЗА ПОСТОЕЊЕТО НА ОВОЈ ЛЕК, НЕ ВЕРУВАВ ВО ТОА. ДА, ИМАВ ВО МОЈОТ ЖИВОТ СИТЕ ВИДОВИ НА СПЕЦИЈАЛНИ ЃУБРИВА, НО ДЕКА ПО НИВ ФАТИ Е 10 ПАТИ ПОВЕЌЕ – ОВА ДЕФИНИТИВНО НЕ БЕШЕ. И СО ИТАЛИЈАНСКИОТ АКТИВАТОР НА ПРВИОТ ДЕН УСПЕАВ ДА ФАТАМ ШТУКА ОД 15 КИЛОГРАМИ. ЗАЕДНО СО НЕЈЗИНИТЕ СИНОВИ ЈА ВЛЕЧЕА НАДВОР. НО, СЕ ПОКАЖА ДЕКА ОВА БЕШЕ САМО ПОЧЕТОК. ПО СЕКОЈ РИБОЛОВ ЈАС СЕГА ДОАЃААТ СО ТАКОВ УЛОВ ШТО МОЖЕТЕ БЕЗБЕДНО ДА ОДИТЕ НА ПАЗАРОТ И ДА ГО ПРОДАДЕТЕ. ТОЛКУ МНОГУ РИБА, ДУРИ И КАДЕ ДА СЕ СТАВИ, ВЕЌЕ ГО НАХРАНИ ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО И РОДНИНИТЕ ВО ПРИЛОГ. АКТИВАТОРОТ ВЕДНАШ ПЛАЌА ЗА СЕБЕ. ВООБИЧАЕНО ОТИДОВ ВО РЕЗЕРВОАРИТЕ ЗА ПЛАТЕНИ ВОДИ, И СЕГА УСПЕАВ ДА СОБЕРАМ ТАКОВ УЛОВ ЗА ЈАВНОСТА ДЕКА СЕЛАНИТЕ СЕ ЗАВИДЛИВИ НА МЕСТАТА.

МАРЕК (ПОЛСКА):  ЈАС РИБАМ ОД ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, НЕМАМ ВРЕМЕ ЗА ЦЕЛОСЕН РИБОЛОВ, ПА БИ САКАЛ БАРЕМ СО НЕКОЈ УЛОВ. И ПОНЕКОГАШ СЕ СЛУЧУВА ДА НЕ ФАЌАТЕ НЕШТО ВООПШТО. СО АКТИВАТОРОТ, СÈ Е СОСЕМА ПОИНАКВО. СЕГА СЕКОЕ ПАТУВАЊЕ ЗА РИБИ ЗАВРШУВА СО ГОЛЕМ УЛОВ. ПРИЈАТЕЛИ ВЕЛАТ ДЕКА ТОА Е РИБОЛОВ, КОГА РИБАТА СКОКА ВРЗ ВАС! И ЈАС СУМ ЗАДОВОЛЕН. ПА, НЕ МОЖАМ ДА СИ ДОЗВОЛАМ ДА ГО ПОМИНЕТЕ ЦЕЛИОТ ВИКЕНД РИБОЛОВ И ДА НЕ НОСАМ НИШТО. И СО ИТАЛИЈАНСКИ ВРВОТ ОБЛЕКУВАЊЕ ЗА НЕКОЛКУ ЧАСА, ЈАС ГО ПОПОЛНИ ЦЕЛИОТ ПОЛН РЕЗЕРВОАР.

9Вистински добри и лоши критики на рибарите за Динамит

Главниот состав на Динамитот е атрактив. Овие материи од природно или синтетичко потекло делуваат директно на инстинктите на рибата, предизвикувајќи да лебдат на јадицата.

АЛБЕРТО (ШПАНИЈА). МОИТЕ ПРИЈАТЕЛИ И ЈАС ИМАМ СТАРА ТРАДИЦИЈА – ДА ОДИМЕ НА РИБОЛОВ ЗА ВРЕМЕ НА ВИКЕНДОТ. СЕ РАЗБИРА, РЕЗУЛТАТОТ НЕ Е НА ПРВО МЕСТО, НО СЕПАК САКАШ ГОЛЕМ УЛОВ. ШТО ЗНАЧИ САМО НИЕ НЕ СЕ ОБИДОВМЕ, НИШТО ПОЕФИКАСНО ОД ДИНАМИТ НЕ БЕШЕ ПРОНАЈДЕНО. ДОБИВА НИ ЕДЕН ПАКЕТ РЕЧИСИ ДВА МЕСЕЦА. ВРЕДНОСТА НА АКТИВАТОРОТ Е ЕФТИНО, НО ЕФЕКТОТ Е 100%. СЕКОЈ ПАТ КОГА СЕ ВРАЌАМЕ СО ЦЕЛОСНИ СТЕБЛА. РИБОЛОВОТ СТАНА НЕ САМО ПРИЈАТЕН, НО И ПРОДУКТИВЕН.

ADRIANO (ИТАЛИЈА, СИЦИЛИЈА). ОТКАКО ЗАЕДНО ОТИДОВМЕ НА РИБОЛОВ. НЕ ДОЛГО ВРЕМЕ ЛОВЕВ, НО МИСЛЕВ ДЕКА НЕ ГИ ИЗГУБИВ СВОИТЕ ВЕШТИНИ. СЕ НАОЃАМЕ НА РАСТОЈАНИЕ ОД ОКОЛУ 20 МЕТРИ. СЕ ВРТАМ, И ТОЈ ВЕЌЕ ИМА ЦЕЛОСНА КОФА, ДОДЕКА ИМАМ САМО ЕДЕН МАЛ КАРАКУС. ПА, МИСЛАМ ДЕКА НЕШТО НЕ Е ВО РЕД ТУКА, МАМКАТА Е ИСТА, А НИЕ СЕ РИБОЛОВМЕ ВО БЛИЗИНА. ИЗЛЕГУВА ДЕКА ТОЈ СЕ МЕША СО АКТИВАТОРОТ ДИНАМИТ, ПА ДУРИ И НЕ СЛУШНАВ ЗА ТОА. ТОЈ ПОБАРА КЕСИЧКА, А ПОТОА ПОБРЗАА. ДОЈДОВ ДОМА СО ПОЛН БАГАЖНИКОТ, ЖЕНА МИ БЕШЕ ВО ШОК. ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ МИ ДАДЕ ЛИНК ДО МЕСТОТО КАДЕ ШТО МОЖАМ ДА ГО КУПАМ АКТИВАТОРОТ, СЕГА ГО КОРИСТАМ СЕКОГАШ КОГА ОДАМ НА РИБОЛОВ.

АЛЕКСАНДАР (ФРАНЦИЈА, НИЦА),. “КОГА МОЈОТ ПРИЈАТЕЛ И ПРИЈАТЕЛ НА МОТОЦИКЛ ВОЗЕА НОЌЕ ЗА РАКЧИЊА ДА ГИ ОДНЕСАТ ВО ЛОКАЛЕН ШТАНД, ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ, ТИЕ ЗЕДЕ СО СЕБЕ НЕКОЛКУ РИБОЛОВНИ СТАПЧИЊА. МИСЛИМЕ ЗА СЕБЕ, ОДЕДНАШ НЕШТО ЌЕ ЗАЛАЧИ. БИДЕЈЌИ НИЕ ЌЕ СЕ ПРЕДАДЕ НА РАКЧИЊА, А УТРЕ ПО ПРЕДАВАЊАТА НЕМА НИШТО ДРУГО ОСВЕН КНЕДЛИ. НО, АКО УШИТЕ … ПА, ВООПШТО, ПРИСТИГНАА, СОБЛЕЧЕНИ ЗА РАКЧИЊА, А ПОТОА ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ ВЕЛИ ДЕКА ПРЕД НЕКОЈ ДЕН ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ МУ ДАЛ ВРЕЌА НА ДИНАМИТ ЕФЕКТ. НАТОПЕНО НА МАМКАТА, И ПОЧНА ДА СЕ ФАТИ. ВО ПРИНЦИП, И РАК ФАТЕНИ И РИБА. УВОТО СЕ ПОКАЖА ВКУСНО! ”

МАТИЈАС (НОРВЕШКА)
“РЕШИВ ДА ОДАМ НА РИБОЛОВ ПАТ. ДА БИДАМ ИСКРЕН, РИБАРОТ Е АПСОЛУТНО НИШТО ОД МЕНЕ. НО, ПРИЈАТЕЛИТЕ СОВЕТУВАА ДА КУПАТ ДИНАМИТ, ГАРАНТИРАЈЌИ ДОБАР УЛОВ. ТОЈ ОГРАБУВАЛ, ИАКО НЕ САКАЛ ДА ПЛАТИ ТАКВА СУМА. ПРИСТИГНА ДО МЕСТОТО, НАТОПЕНО НА МАМКАТА ВО РЕШЕНИЕ, ЗАСАДЕНИ, СЕДАМ НА ЧЕКАЊЕ. НИШТО! ТОГАШ РЕШИВ ДА СЕ ОТКАЖАМ ОД МАЛКУ МАМКА, ТОА ПОМОГНА МНОГУ БРЗО. ПЛАЧЕШЕ ОТИДЕ! ЈАС ФАТИВ 10 КИЛОГРАМИ РИБА ЗА ПОЛОВИНА ДЕН. СЕГА ЌЕ ОДАМ РИБОЛОВ ПОЧЕСТО “.

АКСЕЛ (ШВЕДСКА)

“ДИНАМИТОТ Е СОДРЖАН ВО МАЛИ ГУСТИ МЕТАЛНИ КЕСИ, ИМА МАЛКУ ИЗРАЗЕН СПЕЦИФИЧЕН МИРИС, ЛЕСНО РАЗРЕДЕН СО ОБИЧНА ВОДА. КОГА СЕ КОРИСТИ НА РЕЗЕРВОАР РИБА ПОКАЖА ЗГОЛЕМЕН ИНТЕРЕС ВО МАМКА, ФАТИ НАДМИНАТИ ВООБИЧАЕНИТЕ. ТЕШКО Е ДА СЕ КАЖЕ ДАЛИ РИБАРИТЕ НА ИСТОТО КРАЈБРЕЖЈЕ ЌЕ ВПИЈАТ. ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ, СЕ ПРЕПОРАЧУВА ДА СЕ ИЗБЕРАТ ЗАТВОРЕНИ МЕСТА. ИДЕАЛНО Е ДА ПАТУВААТ КОН ПРИРОДАТА СО ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО, СО ЦЕЛ ДА СЕ ОДМОРИ ОД МЕТЕЖОТ И ВРЕВАТА НА ГРАДОТ. И АКТИВАТОРОТ ЌЕ РАБОТИ КУЛ! УСПЕШНО РИБОЛОВ НА СИТЕ »

ХЕЛЕН (ШПАНИЈА). ИСКРЕНО, ТАА ЛИЧНО НЕ ВИДЕ КАКО ОВОЈ АКТИВАТОР ФУНКЦИОНИРА, НО ТАТКО МИ (РИБАР “ОД БОГА”) РЕЧИСИ СКОКНА КАКО ДЕТЕ КОГА МУ ГО ДАДОВ. ТОЈ ВЕЛИ ДЕКА Е ОДЛИЧНА РАБОТА. И МАЈКА МИ САМО ВОЗДИВНА … БИДЕЈЌИ ЈА ЧИСТИ РИБИТЕ.

ЛУИС (ПОРТУГАЛИЈА). РИБОЛОВОТ Е САМО МОЈА СЛАБОСТ! СОПРУГАТА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА, НО ПОД УСЛОВ, ПО НЕА ВО КУЌАТА, НУЖНО ДА БИДЕ РИБА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОВОЈ АКТИВАТОР СЕГА Е НЕМЕРЯНО ПОСЛЕ СЕКОЈ РИБОЛОВ.

ЈУРИ (РУСИЈА). МНОГУ ДОБАР АКТИВАТОР. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОА МОЕТО ХОБИ ЗА РИБОЛОВ СТАНА МНОГУ ПОДОБРО. СТАНАВ ВИСТИНСКИ ЉУБИТЕЛ НА РИБОЛОВ, БИДЕЈЌИ РИБИТЕ СЕ ФАЌААТ НА ДВА ПАТИ. НЕ ОЧЕКУВАВ ТАКОВ ЕФЕКТ.

REVIEW OVERVIEW
Ефективност
Цена
Квалитет
Осврти на рибарите
SHARE
Previous articleNormalife Македонија Попуст -50%
Next articleDiet Stars Македонија Попуст -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here