DENTA SEAL – en nyskapende tannkrem med nanopartikler av flytende emalje for å gjenopprette skadede tennområder og skape et snøvit smil. Inneholder en unik formel Hydroxyapatite, 100% beskytter mot karies. Garantert begynnelsen på restaureringen av emalje etter 1 søknad.

 • Gir tetningseffekten i et tidlig stadium av emalje ødeleggelse.
 • Beskytter mot karies utvikling.
 • Whitens tenner 2-3 ganger uten skade på emaljen.
 • Det har ingen analoger i hele verden!
 • Inneholder ikke skadelig fluorid.
 • Har ingen bivirkning!

1Hva er spesielt med DENTA SEAL?

DENTA SEAL forhindrer ødeleggelse av emalje med vanlig tannbørsting. Nå kan du spare på prosedyrer for bleking og restaurering av emalje. Hver dag bruker du denne tannkremet, finner du et snøhvit smil og holder tennene sunne.

Grunnlaget for pastaen Hydroxyapatite, innebygd i emaljen og gjenoppretting av skadede områder. Formelen er patentert av russiske spesialister, så stoffet har ingen analoger! Nylig, tannleger begynner å anbefale en nyhet for å erstatte konvensjonelle pastaer, som bare har rengjøringsegenskaper, men ikke restorative.

Operasjonsprinsipp

Vanlig rengjøring av tenner blir en reell forebyggende prosedyre, men bare hjemme. Etter påføring av lim på tennene, begynner neste tiltak.

 • Hydroksyapatitt er integrert med tannemalje.
 • Øker styrken og integriteten.
 • Healer skadede områder, fyller dem med seg selv.
 • Forbedrer emalens farge med 2-3 toner.
 • Eliminerer tannfølsomhet.

2Hva er inkludert i sammensetningen?

 • Hydroksyapatitt . Hoveddelen av DENTA SEAL er et nano-kompleks med flytende emalje. Skapt på grunnlag av emalje fra sjøskjell. Kreverne av pastaen rapporterer ikke en produksjonsmetode for å beskytte deres utvikling mot forfalskninger. Det er kjent at disse nanopartikler er 100% integrerte med naturlig emalje, ikke forårsake allergier og andre bivirkninger.
 • Papain . En unik vegetabilsk komponent som helt løsner plakk og allerede dannet steiner. Gir renslighet i 12 timer!

Forresten inneholder tannkremet ikke fluor og skadelige fargestoffer. Derfor kan du bruke den i alle aldre!

3Fordeler med pasta med flytende emalje

 • Eliminerer de første tegnene på tannråte innen 2 uker!
 • Første lim med fyllingseffekt.
 • Whitens tenner med 60%!
 • Eliminerer reaksjonen til kaldt.
 • 100% ødelegger bakterier i munnen.
 • Økonomisk forbruk (1 rør er nok i gjennomsnitt 3-4 uker).
 • Reduserer utgifter på turer til tannlegen.

4Metode for påføring

 1. Klem tannkremet på tannbørsten.
 2. Start børsting av tennene i 2 minutter.
 3. Bruk minst 2 ganger om dagen.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot individuelle komponenter i formuleringen. Legemidlet har ingen bivirkninger! Det selges uten lege resept, kan brukes i alle aldre.

Det anbefales å bruke pastaen hele tiden for å holde et snøvit smil permanent.

5Hvor å kjøpe tannkrem DENTA SEAL

Kjøp tannkrem DENTA SEAL med effekten av å fylle i apotek og på Amazon, AliExpress er umulig, er bare mulig på den offisielle nettsiden til produsenten med en 50% rabatt  i følgende land: USA, Tyrkia, Thailand, Vietnam, Kina, Pakistan, India, Japan, Østerrike, Andorra Albania, Hviterussland, Belgia, Bulgaria, Bosnia og Hercegovina, Vatikanet, Storbritannia, Ungarn, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Danmark, Irland, Island, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonia, Malta, Moldova, Monaco , Nederland, Norge, Polen, Portugal, Russland, Romania, San M Reno, Serbia og Montenegro, Slovakia, Slovenia, Ukraina, Færøyene, Finland, Frankrike, Kroatia, Montenegro, Tsjekkia, Sveits, Sverige, Norge, Estland.

Ikke kjøp pasta på andre steder, nå distribuerer fondene kun gjennom produsentens nettside. Resten av selgerne er svindlere som selger feil.

6Betaling og levering

Etter å ha bekreftet bestillingen innen 24 timer, vil kjøpet bli sendt til adressen din. Frakt vil ikke ta mer enn 2-5 dager. Du kan motta bestillingen i nærmeste postkontor.

Betaling ved mottak. Ingen forskuddsbetaling.

7Erklæring fra en tannlege

Erik Shmidt , tannlege, 12 års erfaring, Tyskland

Denta Seal – tannkrem, som jeg stolt kan anbefale til kundene mine. Nei, jeg er ikke redd for at færre mennesker vil besøke tannkontoret mitt. Jeg tvert imot vil være glad, at jeg vil slutte å komme i de startede tilfellene for å redde en tann, det er nødvendig å kurere det på et tidlig stadium! Utvilsomt er det ikke sannsynlig at 100% av tannråte blir kvitt pasta, men det vil fortsatt hjelpe det med en viss prosentandel å advare. Og jeg liker også at tannen pusser tennene, ikke mye, men 1-2 toner – dette er allerede merkbart. Jeg bruker nå denne limen og er fornøyd. Forresten, de klientene jeg anbefalte Denta Seal kommer fremdeles til planlagte mottakelser og bare lykkelig hør at de ikke har karies og tartar. Jeg er glad for at våre produsenter endelig har skapt noe veldig viktig!

8Resultat av søknaden

 • Etter 1 uke. Naturlig emalje er restaurert med 40%, du er fri for plakk og dårlig ånde i munnen.
 • Etter 2-3 uker. En intensiv prosess for å beskytte tennene begynner, følsomheten går bort.
 • Etter 4 uker. Tenner hvitere med 2-3 toner og levert fra de første tegnene til karies (overfladisk).

Kliniske studier av Denta Seal ble utført på grunnlag av et tannlege laboratorium i Canada. Forskningen var vellykket, pastaen ble anerkjent som effektiv og sikker!

9Reelle kundeanmeldelser (bra og dårlige)

ANN , 44 ÅR GAMMEL, CANADA

JEG BRUKER DENTA SEAL FOR EN UKE, JEG ER UTROLIG GLAD! FRA VANLIGE PASTAER HAR JEG EN BRENNENDE FØLELSE, SANNSYNLIGVIS EN ALLERGI MOT NOEN KOMPONENT. DEN SAMME PASTAEN GIR IKKE EN SLIK EFFEKT, MENS RENSLIGHETEN AV TENNENE FØLES GJENNOM HELE DAGEN. JEG ER GLAD, JEG VIL NÅ BARE BRUKE DENNE LIMEN.

HELGA , 49 ÅR, ENGLAND

JEG ER IMOT FLUOR, JEG HAR BRUKT SCRAPE I LANG TID, MEN KARIES ER FORTSATT FORMING. MIN GENETIKK ER IKKE VELDIG GODE TENNER, TANNRÅTE 2 GANGER I ÅRET ER ALLTID ET STED. JEG BEGYNTE Å BRUKE DENNE TANNKREM, EN MÅNED SENERE HADDE JEG EN PLANLAGT TUR TIL TANNLEGEN. DET VISTE SEG AT JEG BARE HADDE PERFEKT EMALJE, GJENOPPRETTET I DE OMRÅDENE HVOR TENNENE MINE VAR NESTEN NAKNE. LEGEN BEKREFTET AT DENNE PASTAEN ER KULT!

MAIA , 32 ÅR GAMMEL, SPANIA

NÅ ADRESSERER JEG IKKE ANDRE PASTAER! JEG PRØVDE DENTA SEAL PÅ SØSTERS HUS, HUN BLE SENDT TIL HENNE FOR TESTING, HUN ER EN VELKJENT BLOGGER. GENERELT SETT ER DE FØRSTE 3 DAGENE AV EN SPESIELL EFFEKT IKKE LAGT MERKE TIL. MEN SØSTEREN MIN BRUKTE PASTAEN I 1,5 MÅNEDER, OG TENNENE HENNES BLE MERKBART HVITERE! HUN TOK BILDER FØR OG ETTER. JEG KUNNE IKKE MOTSTÅ, JEG BESTILTE, JEG BRUKER 3 UKER ALLEREDE, JEG SER AT TENNENE MINE LYSER OGSÅ. JEG TRODDE IKKE ENGANG AT DU KAN TITTE TENNENE HJEMME.

REVIEW OVERVIEW
effektivitet
pris
anmeldelser
SHARE
Previous articleDiet Stars Norge Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here