Usynlig BH FlyBra

Kvinner i hovedsak får i dag den standard form av BH, ikke tenke på det faktum at det finnes bedre alternativer og mer praktisk. Alt forandrer seg med tiden. Utviklere jag å søke nye former og design av undertøy for kvinner. Bra – Invisible Bra Fly var en av produsentene av den siste utviklingen. Markeds kvinners intime tilbehør emnet produsert en virkelig revolusjon.

1Hvor kan man kjøpe i Norge?

Kjøp usynlig bh FlyBra i Norge kan bare være online på produsentens offisielle nettsted, apoteket er ikke til salgs. FlyBra pris redusert med 50% når du bestiller online.

Levering skjer på noen praktisk måte for kunden. Listen over land hvor du kan kjøpe FlyBra levering: USA, Tyrkia, Thailand, Vietnam, Kina, Pakistan, India, Japan, Østerrike, Andorra, Albania, Hviterussland, Belgia, Bulgaria, Bosnia-Hercegovina, Vatikanet, Great Britain, Ungarn, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Danmark, Irland, Island, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonia, Malta, Moldova, Monaco, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Russland, San Marino, Serbia og Montenegro, Slovakia, Slovenia, Ukraina, Færøyene, Finland, Frankrike, Kroatia, Montenegro, Tsjekkia sjoner, Sveits, Sverige, Norge, Estland

2fordelene FlyBra

 • på kroppen som skal limes FlyBra ved hjelp av spesielle festeanordninger og trenger ikke å bruke ekstra støtte.
 • Produktet har vanntette egenskaper;
 • på grunn av lav synlighet på kroppen, klær lov til å bruke mens du svømmer på stranden;
 • iført annen enhet kan løfte brystet opp til ønsket nivå, volumet av bryst øker og eventuelt opprette en vakker bust.
 • allergisk reaksjon på produktet ikke fungere,
 • Body kvinner klær er komfortable, og hver Madame føler en følelse av komfort;
 • i å søke BH – Invisible Bra Fly enkelt;
 • modellen er laget uten en shleek, forskjellige snorer og skiller bekvemmelighet.
 • brystet blir en vakker form;
 • fra under klærne ikke kan sees å falle ned lyamochki;
 • ikke gni huden dukker bein, har de ikke eksisterer,
 • Kjoler med åpen rygg perfekt kombinert med en BH – usynlig FlyBra;

Med FlyBra kombinerer de følgende ting:

 1. Selskapskjoler.
 2. Skjorter.
 3. Lys bluse.
 4. Alle typer plagg, med en dyp utringning.

3Funksjoner BH FlyBra

 • et produkt kan bli satt på noen klær gjennomsiktighet og åpenhet;
 • perfekt holdt på en kvinnes bryster;
 • volum øker visuelt svakt;
 • bryst form er modellert på grunn av tilstedeværelsen av materiale – silikon;
 • stor for brystet av mellomstore og små størrelser, dessverre, med store bryster kan falle;
 • i pakninger modellen har remmer, så godt som mulig til å møte produktet stroppeløs.

Fly BH design består av to silisiumplater, som er innbyrdes forbundet ved hjelp av en spenne. Ulempen med produktet anses å være det som er nødvendig for å bli vant til å bære, og vedlikeholde. Modellen skal ikke brukes hver dag som en BH – Invisible ikke la huden puste, på kroppen etter langvarig slitasje kan oppstå allergiske utslett. Den har dårlig mottak for avskrivning. Etter kjøpet av hver kvinne og jente føler seg ønsket, samt erotisk.

4Hvordan bruke FlyBra?

 1. I brystkassen med såpe er å fjerne skinnet brukt i denne varmt vann, deretter tørkes det hele tatt.
 2. Den symmetriske stilling for å sette koppen på følgende måte: med begge hender for å ta koppen for ansiktet, og deretter sette den under en kiste i henhold til den vinkel, som er nødvendig for plasseringen, og deretter trykker fast til utsiden av produktet.
 3. Siden den andre koppen, gjenta fremgangsmåten i tillegg.
 4. Etter det, er det nødvendig å nøye feste låsen.
 5. Når misnøye med prosedyren bør gjentas igjen for dette formålet er det nødvendig å fjerne BH – usynlig Fly Bra og sette på brystet igjen.
 6. På tidspunktet for å ta bilder kan ikke være i en hast. Først må du åpne låsen, deretter langsomt løsne en kopp, noe som gjør bevegelsen fra topp til bunn.
 7. Det er også nødvendig å ta en annen kopp.
 8. Ved hjelp av en myk klut med varmt vann er det nødvendig å fjerne klebrige rester av produktet fra kroppen.
 9. Etter hver påføring, skal vaske silikon bra ved anvendelse av en mild såpe, varmt vann og en sirkulær bevegelse.
 10. Etter nøye behandling modell bør vaske, skyll og la tørke grundig. Etter tørking blir det klebende laget gjenopprettet.
 11. For å oppnå best mulig resultat, anbefales det å bruke en silikon enhet om stor vinkel, noe som må være større enn hans eget bryst.

5Egenskaper

 • under et lys transparente kjoler produkt er nesten ubetydelig;
 • berørings er umulig å gjette hva som er under klærne er et utenlandsk produkt;
 • enkelt design kjoler og deretter sikkert festet på grunn av tilstedeværelsen av indre låseflate;
 • varmt vann med vanlig såpe og vann er hovedapparatet i pleie av produktet.

Eksperter anbefaler ikke bruk av kvinner som huden er veldig følsom, på grunn av en allergisk reaksjon kan forekomme.

FOR PRODUKSJON AV SILIKON USYNLIG BH TILGJENGELIG FLY BH 4 STØRRELSER: A, B, C, D.

 

6Produktet, som skaper komfort og vakre bryster

Den beste finne av sommersesongen, så vel som den mest praktiske alternativet er å bruke en silikon-BH som ikke har noen stropper. Det er egnet for den åpne kvelden og brudekjole. Takket være den milde og myk tekstur av produktet ikke er skadet hud på brystet til å sitte perfekt, i form. En av de naturlige produkter som kan anses bust som har en silikon topp, ettersom det korrigerer mangler.

Den ytre side er dekket med Fly BH stoff belegg, som i utseende ligner silke. På brystet BH – Invisible holdt uten shleek og festene på grunn av det faktum at modellen er belagt med lim støttet inne. Designen regnes som trygt for menneskers helse. Materiale testet for sikkerhet og er miljøvennlig. Allergiske reaksjoner oppstå i sjeldne tilfeller, og det er observert hos 1% av kvinnene. Et utslett vises på huden samt rødhet. Fra å tørke ut og lagre de adherente egenskapene til substratet, er det spesielle slim.

7Beste design BH

Fly Bra – det er et flott produkt til en lav pris. Shoppere fornøyd med ervervet dingser. Modell Fly Bra er en lang tid, over en lang periode ikke mister sin opprinnelige appell, betyr det ikke endre den opprinnelige form. Det anbefales å kjøpe modellen og bruke til partier eller en tur, kan du selv bære på stranden.

Denne saken regnes som den beste av resten, kjente merkevarer klarte å vinne sin etterspørsel på undertøy markedet, kjøpere gjerne kjøpe produktet og la positive tilbakemeldinger. Det er ingenting bedre enn silikon BH som kan erstatte selv en enkel BH for kvinner. Det er den perfekte løsningen til alle problemene knyttet til det inntrufne av seg.

8Livet uten problemer

Faget løser mange problemer og problemer med bysten, er det brukt i grove plasseringen av brystene, for å holde seg i form, det er perfekt for gjennomsiktige og lette kjoler og bluser. Etter bestilling kunden raskt får sine produkter på hånden. Levering skjer over hele landet, i alle retninger, er betaling etter levering av varene til kunden.

Om nødvendig ansatt vil alltid finne tid til hver kunde og gi ham den beste service. Alle kjøpere etter behandling for produkter forble glad, liker de kjøpte ting hver dag. Bedre produkter enn bra – Invisible Bra Fly, ingen erstatning er heller ikke funnet. Kanon regnet som det beste produktet blant de andre elementene av undertøy.

9Vurderinger FlyBra

ANNA:

USYNLIG BH FLYBRA JEG KJØPTE BARE FOR ETT FORMÅL, FOR MEG I ALLE FALL LITT DUKKET OPP I BRYSTET KJOLE MED UTSKJÆRINGER, FORDI JEG HAR SMÅ BRYST STØRRELSE.
OG NÅ KORT OM DE VIKTIGSTE:
1. JEG TOK EN KALK A OG NÆRMET MEG PERFEKT PÅ MIN FØRSTE BRYSTSTØRRELSE. OPPTIL 2 CUP STØRRELSER JEG TROR EN PERFEKT EGNET, OG TO ELLER FLERE ER ALLEREDE SENG OG C.
2. VISUAL MIN STØRRELSE HAR ØKT MED 2 GANGER!
3. HOLD GOD FØLELSE AV AT PÅ TIDSPUNKTET FOR HANS LIM TILHENGERE. JEG ER SIKKER PÅ AT DET IKKE SKADER HUDEN, SÅ FJERNER DET IKKE ER SÅ VELDIG PROBLEMATISK. DERFOR ER DETTE BRA EGNET IKKE BARE FOR SPESIELLE ANLEDNINGER, MEN OGSÅ FOR DAGLIG SLITASJE.
4. BILLIG PRIS.

REVIEW OVERVIEW
effekt
pris
Selger Pålitelighet
SHARE
Previous articlePrincess Hair Mask Rabatt -50%
Next articleDiet Stars Norge Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here