1Кrem UpSize – økning bryst størrelse 2 til 12 dager!

UpSize krem for brystforstørrelse bidrar til å løse problemet med en liten byste uten kirurgi. Tidligere, for å oppnå ønsket effekt som kreves for å gå til gym. I ekstreme tilfeller, det som kreves for å gå under kirurgens kniv. Det sistnevnte alternativet, ifølge leger, er anerkjent som farlig:

 • Implantater – et fremmedlegeme. Deres effekt på kroppen er fortsatt ikke fullt ut forstått.
 • Etter 5-10 år krever korreksjon etter intervensjonen.
 • Det gjenstår en risiko for å få en infeksjon.
 • Det er en reduksjon i følsomheten av melkekjertlene.
 • Det svekker evnen til å amme.

Cream UpSize gjør bysten mer elastisk, avrundet. Den oppdaterer bryst celler og gitt forebyggende behandling.

2Handling krem UpSize

Midler for brystkreft korreksjon er et produkt av moderne teknologi. Forskere har laget et verktøy basert på fytoøstrogener. De er analog til kvinnelige hormoner ansvarlig for skjønnheten og smartness av bysten. Fytoøstrogener har ingen effekt på den totale hormonbalansen ved å opptre bare på bryst celler. Dette gjør det mulig å øke den til ønsket størrelse.

Kremen virker ved trinn:

 • På 1-2 uke kommer fuktighetsgivende og hud innstramming.
 • På 2-4 uker gradvis brystene begynner å vokse.
 • På 4-6 uker brystet løftes, blir avrundet og sexy.

Fytoøstrogener øke blodstrømmen til kjertlene. Dette gir ekstra næring vev, akselerere metabolisme. Komponenter bindes til reseptorer som fremmer spredning av vev.

3Hvor kan man kjøpe fløte UpSize i Norge?

Kjøp UpSize fløte i Norge på nettet på den offisielle nettsiden 50% rabatt på den enkleste måten. I apotek, er en unik utvikling av forskere ikke er til salgs. For kjøp er nødvendig for å la programmet. Etter noen dager vil du motta din bestilling i originalemballasjen.

Pris UpSize krem ​​for å forbedre bryst størrelse redusert. Det kunne ikke ha blitt oppnådd ved å distribuere varene gjennom detaljhandel apotek nettverk. Nettstedet selger ekte produkter, tidligere kliniske og laboratoriestudier. Du mottar varene i en forseglet pakke med alle instruksjoner.

4Sammensetningen av kremen for brystforstørrelse

Kremen inneholder:

 • Ekstrakt av Pueraria Mirifica. Den inneholder store mengder fytoøstrogener. Den er mye brukt som behandling for brystkreft aldring av huden. Han fornyer celler. Bryst er økt på en naturlig måte.
 • Essential oljeleveranser. Det gjenoppretter hormonell balanse, fremmer cellefornyelsen, gir næring til dermis næringsstoffer.
 • Deoksimiroestrol. Det stimulerer veksten av østrogen. Det forbedrer hudtonen. Det er et forebyggende tiltak mot kreft.

5Guide

For best resultat, bruk kremen opp til 6 uker. Verktøyet brukes 2 ganger om dagen med masserende bevegelser. Etter 10 minutter UpSize helt absorbert. Footprints i klær ikke forblir. De første resultatene vil være synlig etter 3-5 dager. I løpet av denne tiden, er fytoøstrogener begynner å handle. Brystkjertlene hovne bust øker gradvis i volum.

6Resultater

Først blir huden i bysten myk og glatt. Vises sexy cleavage fure i feltet. En uke senere blir merkløftende effekt. Det oppnås uten kjemi eller silikon.

Etter hvert er det en akselerering av lokal metabolisme. Polysakkarider, tilgjengelig i et preparat som er anvendbart for å tillate komponentene å trenge inn i de dypere lag av dermis. Som en følge, vil volumet av bryst øker med 1-2 størrelse, forbedret hud tilstand i det behandlede området.

7Anmeldelser

Virkelige kunder og leger om oppskalering er enige om at den positive effekten oppnås ved riktig bruk av kremen.

Dr. mammolog: «Mange av mine pasienter brystet er i en forferdelig tilstand. Dette er på grunn av en ubalansert diett, dietter. Men den vanligste årsaken er en mangel på østrogen i kroppen. Jeg anbefaler ikke jenter til å gå under kirurgens kniv. Forskjellige øvelser, kan folk rettsmidler bare litt bedre situasjonen. Men resultatene etter 6 måneder uten aktivitet vil forsvinne. Den beste løsningen er å bruke UpSize. I 9 av 10, jenta en uke merket endringer. Bryst blir fast. Bivirkningene jeg jobber med i min krem ​​er ikke funnet. »

Kate, ’34: «I lang tid trodde ikke på effekten av kremen. Jeg har ikke lider av komplekser, men kremen reklame fanger stadig øyet. En dag bestemte jeg meg for å prøve det. Etter 4 dager på henne i speilet så med glede. Bryst ble stram, vakker. Jeg har allerede anbefalt kremen til alle vennene sine. »

Maria, 27 år: «Da min mann sa at brystene mine ble slapp, var ubehagelig. Men han hadde rett. For 27 år etter at fôring var ikke et hint om sin fordums skjønnhet. Jeg dro til treningsstudioet, gjør øvelser. Det var ikke et resultat. Bare tiden tapt. Mannen, se min fortvilelse, brakte UpSize krem. En uke senere, var han glad. Et par uker senere av sagging ingen spor. »

REVIEW OVERVIEW
effektivitet
naturlig
Troverdigheten til selskapet
anmeldelser
pris
SHARE
Previous articleErogan Norge Rabatt -50%
Next articleKrem PSORIFIX Norge RABATT -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here