1Hva er en Black Mask?

Filmen svarte masken Black Mask Fresh Face av Helen Gold ansikt mot hudormer og kviser med aktivt kull – et profesjonelt verktøy dyp aksjon. Det passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv og brukes i hjemmet.

Handling Black Mask:

 • trekker giftstoffer,
 • helbreder det berørte området,
 • Den renser huden fra acne,
 • Det jevner tone.

Etter bruk, begynner åsyn lyse, det vises en naturlig glød og ubehagelig acne ingen spor gjenstår. Effekten oppnås ved de måneders bruk.

2Årsaker til akne og hudormer

Hudproblemer skyldes blokkering av talgkjertlene. I mangel av skikkelig vare på porene blir tilstoppet med støv partikler, døde celler. Konsekvens – inflammatoriske prosesser, som ofte ledsaget av dannelsen av pus. Fra disse problemene ofte påvirker folk med fet hud.
Vises komedoner og kan holdere, tørr, kombinasjon og med normal hud. Dette skjer på grunn av feil kosthold, hormonelle utbrudd, påvirkning av ytre faktorer. For å unngå dette problemet, bare noen få kan. Ifølge statistikk, 95% av befolkningen lider av slike problemer.

3Ingredienser

Svarte masken Black Mask kan ikke gjøre hjemme fordi den har en spesiell sammensetning. Den inneholder:

 1. Polyvinylalkohol er nødvendig for å danne en film på huden. Det hjelper til å rense porene av døde mikroskopiske biter av huden.
 2. Glycerin gir dypere penetrering av nyttige ingredienser i huden, holder det naturlige fuktighetsnivå.
 3. Hvetekimolje fører til rask vev gjenfødelse, helbreder microcracks og har en antioksidant effekt.
 4. Olive squalane gjør at huden å holde seg frisk i lang tid. Det forhindrer tap av fuktighet, normaliserer huden puste.
 5. Panthenol – vitamin B5, som absorberes raskt, helbreder dermis celler fra innsiden.
 6. Kollagen kan returnere ansiktet kontur skarphet, noe som gjør enda mer oval.
 7. Bambus (pulver) – effektivt kan rense huden for smuss og skadelige stoffer.

Alle komponenter er mye brukt i kosmetikk, er det lave nivået av fare. Derfor filmen – en maske som brukes av personer utsatt for allergiske reaksjoner.

4Mekanisme

Svarte masken Black Mask å fjerne hudormer og kviser fra nesen, og personen fungerer som et mekanisk rengjøring. Dette oppnås ved å følge partikler av skitt til det, som fortsatt er i filmen etter fjerning verktøyet. Den andre mekanismen – trekke skitt og toksiner fra dype lag til overflaten. Aktivert karbon – en utmerket absorbent, som har en kraftig rensevirkning.

Black Mask og fungerer som en anti-aldring, anti-inflammatorisk agent. Aktive komponenter påvirker hverandre, øker den resulterende virkning. Det er bevist at masken eliminerer hevelse og usunn skinne som normaliserer blodsirkulasjonen og stoffskiftet.

De første merkbare resultater vises etter første gangs bruk. Etter 14 dager, små kviser forsvinner, og en måned senere huden er helt ryddet.

5Fordeler

Ved hjelp av maske-film – er tryggere enn et besøk til en skjønnhetssalong for rengjøring eller utføre laser, vakuumteknikk. Nesten alle av dem har en sterk mekanisk virkning på huden, forstyrre dens integritet. Pasienter si at etter inngrepet huden begynner å kreve hyppigere rengjøring.

Sort maske Plus har mild virkning i motsetning til andre metoder. Den renser forsiktig alle lag av dermis, fylle kasser nyttige vitaminer og mineraler. Dette sikrer:

 • full for problematisk hud,
 • reduksjon i antallet av lesjoner,
 • matt effekt.

Det er lite sannsynlig at en kvinne etter rengjøring salongen tillate seg å gå til en restaurant eller en sosial begivenhet – huden er dekket med røde flekker, blir hoven. Black Mask har motsatt effekt. Det kan lindre ødem, selv med misbruk av salt mat.

6Kontra

Film ansiktsmaske har ingen kontraindikasjoner. Real anmeldelser fra kunder av svarte masken Black Mask av hudormer og kviser viser at det ikke forårsaker allergi. Fraværet av hormonelle komponenter og antibiotika betyr å gjøre tilgjengelig for alle.

7Hvor kan man kjøpe i Norge

Vet ikke hvor du skal kjøpe en svart maske mot sorte prikker og flekker for ansiktet: på apoteket eller på Internett? Etter shopping Black Mask er ikke til salgs. Internett også gjøre et kjøp på det offisielle nettstedet. Dette gir mulighet til å kjøpe ekte produkter.

8Anmeldelser av Black Mask Plus

Nata25, 25 år gammel: «Mitt problem – problem hud. Selv som tenåring ble jeg møtt med det faktum at kampen mot kviser hjelpe bare noen av verktøyene. I lang tid jeg prøvde å finne den mest hensiktsmessige alternativet. Nylig oppdaget at kjæresten min penere. Jeg spurte om hennes hemmelige. Det viste seg at det påføres masken på basis av aktivert karbon.

Som en ny måte holdning uten tillit, måtte jeg låne en fra vesken hennes. Tenk deg – den første anvendelsen av farge foret og akne nær nesen er helt borte «.

Valli, 40 år: «Acne, som jeg led i min ungdom, forårsaket uopprettelig skade. Inntil nå, huden ser ut som om det ble vedtatt av en traktor. Nå er min datter står overfor det samme problemet. Det vi har bare ikke prøvd, ikke du ønsker å beholde ungdom og skjønnhet av huden hennes. Derfor, når på salg var det en maske svart maske Fresh Face av Helen Gold, var vi blant de første kjøperne. Masken påføres enkelt, og resultatet blir synlig øyeblikkelig. Nå er jeg sikker på at min datter i orden. »

Av Lisa, 60 år: «Jeg husker hvordan i min ungdom brukte vi midler på hånden for å gjenopprette marafeta. Kursen gikk alle grønnsaker, billig glyserin, vanlig kull. Pulveret av sistnevnte, brukte vi som en skrubb. Ikke rart de sier at de gamle oppskriftene – det tryggeste. Da hun så masken på hennes barnebarn, straks jeg bestemte meg for å studere instruksjonene. Det viser seg at den inneholder nyttige komponenter, som en gang prøvde å seg selv. Jeg er glad for at det nå er en slik maske. »

Av Emma, ​​25 år gammel: «Jeg liker å prøve forskjellige nye elementer, så masken er ikke et unntak. Jeg bruker den for en måned – resultatet var mer effektiv enn andre former. Huden ble stram, det var en følelse av friskhet. Bestilte maskere sin kjæreste. Jeg tror det er en flott bursdagsgave. Jo mer tid til å legge inn bestillingen med 50% rabatt. »

Alex, 33 år: «På Internett, det er skrevet mange positive tilbakemeldinger om svart maske. Men hvordan kan de tro det før du prøver å rette seg selv. Masken er lett å påføre, og legger ned et tykt lag av glatt. Det tørker i ca 15 minutter. Deretter fjernes i en bevegelse. Første gangene du gjør det, «som i reklame,» fungerte ikke, men da tilpasset. Bruk av filmen tar ikke mye tid, men effekten er god. «

Anna, ’44: «Jeg arbeider direktør for et stort nettverk. Det bør alltid se bra ut, men det høye tempoet ikke tillater tid i skjønnhetssalonger. Jeg leste nylig om masken-film. Jeg bestilte flere pakker, og ikke angre. Det er allergivennlige og har ingen aldersgrense. »

Laura, 27 år gammel: «Masken har bestilt eksempel på hans søster. Til tross for at hun var eldre enn meg, huden hennes rovnenko uten fine linjer og ren. Bra at du kan foreta et kjøp via Internett. Ordren kom svært raskt. Takket være høy kvalitet på emballasjen betyr integritet ikke ble brutt. »

Jane, 16 år: «Jeg fikk mye kviser, som jeg ikke kunne bli kvitt. Min mor ikke tillate besøk til skjønnhetssalongen. Alternativt ble det foreslått å anvende en maske. Det var kult. Etter en måned med svarte punkter var borte. Effekten varer i flere måneder. »

Julia, 14 år, »sier eldste søster ser sitt utseende. Nylig har hun lagt merke til en ny pakke med svart maske. Etter mye overtalelse ga hun meg til å prøve det. Til tross for at kviser var bare på pannen, jeg bruker den over hele ansiktet. Svært raskt, ble huden rovnenko og uten kviser. »

Angela, 15 år: «I klassen var det en fyr som jeg likte umiddelbart. Men på grunn av problemer med huden, jeg trenger ikke engang tør å nærme seg ham. På grunn av lite arbeid, jeg har mine egne sparepenger, som jeg tilbrakte i masken-film. En måned senere, Artem først kom til meg! Nå er vi sammen besluttet å melde deg på college og aldri gi opp. »

9Anmeldelser av leger

Disse vurderinger av leger på en sort maske Black Mask Plus av hudormer og kviser bare positive. Mange bruker verktøyet i sin praksis.

Kosmetolog: «Ny maske ikke bare eliminerer akne, men hindrer også deres gjentakelse.Hvis du bruker den regelmessig, da effekten ikke vil ta lang tid. Maske med trekull mild, ikke tørke ut huden, renser porene. Det kan brukes ikke bare til ansiktet, men også på andre problemområder. »

Hudlege: «De fleste kosmetiske midler er matchet etter alder. Men det er også universell. Black Mask – en av dem. Masken passer for folk i alle aldre. Hun takler komedoner, fjerner smuss fra dype porene. Takket å forsvinne selv minimal betennelse. Den uvanlige kombinasjonen av ingredienser underverker. »

REVIEW OVERVIEW
effekt
pris
naturlighet
SHARE
Previous articleMaxisize – krem for penis utvidelse + 7cm i Norge
Next articleEco Slim Norge Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here