Collamask maske for ansiktsforyngelse mot rynker i ansiktet

– Et unikt produkt, noe som gjør den unge (så dyrt Botox). Anti alder betyr:

 • sliter med rynker og fine linjer,
 • eliminere dype porer,
 • forbedrer hudfarge,
 • Det strammer huden,
 • Det gir fullstendig rekreasjon.

Mask erstatter salong behandling, noe som gir en omfattende innvirkning på alle segmenter av dermis.

Handling Collamask

Anti-aging anlegget ble utviklet spesielt for kvinner over 30 år. De aktive ingredienser trenge inn i de dypere lag av dermis, slik at hvilken som helst type rynker blir glattet. Det er en fornyelse av den strukturelle funksjon av celler. Dette sikrer fuktighet oppbevaring i cellene uavhengig forsterkning kollagen.

Collamask effekt i trinn, slik at det anbefales å bringe enden av helbredelsesprosessen av huden.

Trinn handling

 1. I de første ukene av dermis er renset for keratinized epidermis. Som et resultat, innrettet hudfarge, blir porene renset og gradvis smalere.
 2. 3-4 oppstår uke eliminere sagging. Med regelmessig bruk, varer virkningen for en lang tid. Eliminerer liten rynke.
 3. På 4-6 uke er det en full gjenoppretting av huden. Den foryngende effekt er merkbar, ikke bare kvinnen selv, men også menneskene rundt dem. Disappear alder og rynker.

Fra de aller første programmene av anti-rynke maske viser giftstoffer fra cellene. Derfor gradvis forsvinne, ikke bare uregelmessigheter, men også en rekke flekker. Lang virkning opprettholdes ved å beskytte huden mot virkningene av frie radikaler. Det er bevist at Collamask ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Hvor kan man kjøpe Collamask i Norge?

Du kan kjøpe Collamask i Norge på nettet på den offisielle nettsiden. Du fortsatt fylle ut bestillingsskjemaet, velge den mest praktiske fraktmetoden og betale for varene ved mottak. Gi din virkelige telefon – føreren vil kalle for ytterligere informasjon. Du kan alltid lære av ham råd om bruk.

Kjøp Collamask i et apotek i Norge ikke kan. Bare på den offisielle nettsiden kan du få en sertifisert anti-aging maske, som vil være veldig nyttig for deg. På Internett kan du kjøpe en bil til en redusert pris på den offisielle nettsiden – 50% rabatt.

Sammensetning CollaMask

Produktet er egnet for alle hudtyper – har alle de naturlige ingrediensene i sammensetningen. Det forårsaker ikke avhengighet eller bivirkninger. ingredienser:

 • Kollagen. Den beholder fuktighet og gjenoppretter hudens struktur. Under sin handling oppstår rynker.
 • Aminosyrer. Dette er en av de mest kraftfulle anti-aging faktorer. De beskytter huden mot aldring.
 • Blå leire. Det toner dermis, strammer porene.
 • Natriumalginat. Det er et polysakkarid som stammer fra tang. Effektivt fukter, detoxifies.
 • Betaine og vegetabilske oljer. Hindrer tap av fuktighet. De har en utjevningseffekten.
 • Den essensielle olje av palmarosa. Den har kraftig antibakteriell effekt.

Instruksjoner Collamask

Utfør prosedyren i et rolig miljø for å være i stand til å slappe av. Påfør et tykt lag av masken. Resten i 20 minutter. Skyll med varmt vann komposisjon. Ikke bruk grove håndklær. Fjern restfuktighet myk klut.

I løpet av healing og foryngelse av huden er 6 uker. Eiere av tørre dermis betyr anbefales å bruke to ganger i uken. Kvinner med fet eller kombinert hud vil være tilstrekkelig gang hver 7. dag.

Resultater

Etter første gangs bruk, vil du legge merke til at Collamask gjøre huden mer tonet og sunn.

På grunn av langvarig handling vil være i stand til å i lang tid å glemme rynker. Tilbakemeldinger fra kunder foreslår:

 • tørr hud forsvinner,
 • redusere under øynene sirkler,
 • ansikts kontur blir klarere,
 • rynker glattes.

Anmeldelser

Omtaler leger om anti alder maske Collamask :

Kosmetolog: «Takket være de naturlige ingrediensene anti-aldring masken har en tydelig effekt. Huden får de nødvendige næringsstoffer og aminosyrer, så ser frisk og uthvilt. En av de viktigste fordelene er at verktøyet har passert kliniske forsøk. Det er trygt, betyr det ikke føre til avhengighet. Den patenterte konstruksjonen er universell. Derfor blir masken av rynker brukes for alle hudtyper. »

Hudlege: «Jeg er en spesialist med lang erfaring. For meg behandle pasienter med ulike problemer. Collamask maske reduserer betennelser, bekjemper tørrhet, rynker og falming. Den kan brukes for forebyggende formål, de første rynker «.

Anna (kjøperen): «I mine 45 år, jeg har nok problem hud: acne følger meg med ungdomsårene. Nå, selv rynker vises. Jeg prøvde en masse penger. Verken maske ga ikke stabile resultater. Inntil jeg kjøpte Collamask. Dette er et fantastisk verktøy! Huden ble myk og fløyelsaktig. Etter en uke på jobben begynte å spørre, hva har skjedd med mine rynker. Jeg er fornøyd med resultatet. »

Real anmeldelser fra kunder av Collamask Wrinkle si at visuelt etter bruk av ansiktet ser mer frisk og passform. En raskere effekt kan oppnås hvis personen før bruk rent vann eller tonic, og deretter viderebehandles fuktighetskrem.

REVIEW OVERVIEW
effekt
pris
naturlighet
SHARE
Previous articleEl-Macho NORGE Rabatt -50%
Next articleVaricobooster NORGE Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here