welltox krem

Welltox Cream mot fregner, mørke pigmenterte flekker på huden i ansiktet . Brukes til å lette ansikt, bryst, skuldre. Ideell for folk som er tvunget til å stadig forsvare seg mot soleksponering. Det hjelper til å takle føflekker og pigmenterte flekker som vises hos personer over 25 år.

Fregner er små og flere pigmenterte flekker. De er dannet på grunn av cellestrukturen endringer i melanocytter, som begynner å jobbe hardt. Fregner er en slags hud reaksjon på sollys. Noen ganger ser det ut i ansiktet isolert mørke flekker. De er bare noen få tilfeller er spontan. Vanligvis disposisjon krever mye arbeid.

1Handling Welltox

Kremen av pigmentering WELLTOX er et unikt verktøy for å bleke ansiktet av pigmentflekker, fregner, aldrende hud. Virkningsmekanismen er rettet mot å nøytralisere virkningen av melanin farging. De aktive ingredienser trenge inn i hver celle i huden, split, som opptrer på melanin. Betyr misfarge malt områder og blokkerer re-pigmentering. Det gjør det mulig å løse et problem som har oppstått under innflytelse:

Booking med 50% rabatt
 • arvelige faktorer,
 • hyppig eksponering for sol eller i et solarium,
 • hormonelle endringer,
 • hudskader
 • påkjenninger,
 • aldersrelaterte endringer.

Effektive Welltox krem ​​stadier:

 • 1-2 uker er en gjenopprettelse av hudens beskyttende egenskaper, fuktighetsgivende.
 • 2-4 uke jevner hudtonen, reduserer antall fargede områder.
 • For 4-6 uker helt eliminerer fregner, reservoaret av essensielle næringsstoffer huden.

2Hvor kan man kjøpe Welltox i Norge?

Du kan kjøpe whitening krem ​​Welltox i Norge nettapotek på den offisielle nettsiden. Forhandlerne og konvensjonelle apotek butikker kan ikke gjøre det. Denne tilnærmingen er spesielt valgt. Kjøpere er garantert å få de originale og høy kvalitet på produktene, slik at å glemme fregner og mørke pigmenterte flekker.

Pris Welltox redusert med 50% eneste offisielle representant i Norge. Takket være denne politikken krem rimeligere måte enn passering av bleking prosedyrer i skjønnhetssalonger.

3Ingredienser

Verktøyet er den eneste som inneholder Amelan. Dette molekylet, nøytralisering av overskudd av melanin. Effekten oppnås takket være en spesiell teknologi, som består i den aktive kombinasjon piperonylic alkohol og linolsyre.

For hudpleie krem ​​er:

 • Betaine.
 • Hood lakris.
 • Melkesyre.

Regenererende komplekset består av vitamin E, rosmarin olje og kaolin. Komponentene trenge dypt inn i dermis. Det er beskyttende komponenter (allantoin, panthenol). De beskytter cellene mot aggressive miljømessige påvirkninger.

4Instruksjoner

Det anbefales å bruke kremen du skal oppnå en positiv effekt. Først rengjør huden. Påfør jevnt på ansikt, bryst området. I tillegg bruker verktøyet på de lokale fargede områder for økt avklaring. Dette bør ikke være mindre enn en gang per dag. Det er best å sove om natten. Den minimale varighet av behandlingen – 4 uker.

5Resultater

Welltox Cream er ikke vanedannende, ikke forårsaker allergi. Den har en eksepsjonell sikkerhet posten:

 • ikke irriterende for huden,
 • Det øker ikke hudens følsomhet for sollys,
 • positiv effekt på huden.

MY REAL STORY – hjalp meg CREAM WELLTOX

welltoxwelltoxwelltox

Som et resultat av konstant eksponering til en reduksjon i pigmentering. Kremen hindrer gjenmørkning av huden. Dette er gjort mulig ved å undertrykke dannelsen av tyrosinase. På grunn av den raske lager etterfylling hud nødvendige næringsstoffer og fuktighet, forbedrer ytelsen av alle dermis. Huden blir strammere og matte.

6Anmeldelser

Real anmeldelser om Welltox leger er enige om, det betyr stor lysner huden:

Dr. hudlege: «På den lyse og jevn hudtone, drømmen om hver kvinne. Mange av dagens produkter inneholder sterke kjemiske ingredienser. De bare tillate noen tid til å håndtere de pigmenterte områder. En måned eller to etter slutten av kurset kommer de tilbake. Welltox nytt verktøy har nylig blitt utviklet. Den inneholder en unik kombinasjon av aktive bestanddeler, noe som sikrer en perfekt glatt hud tone «.

Doctor kosmetolog: «I det siste til å håndtere overflødig hud pigmentering hadde maskinvare metoder. Disse alternativene er ikke egnet til alle kvinner, og resultatet er ikke alltid positiv. Jeg har nylig begynt å bruke i sitt arbeid Welltox krem. Den kan brukes av personer med sensitiv hud, for både jenter og folk som må møte utseendet av mørke flekker på grunn av aldersrelaterte endringer. »

Real anmeldelser fra kunder av Welltox mot de mørke pigmentflekker på huden i ansiktet :

welltox

Av Lisa, 19 år: «Jeg var ikke bare fregner i ansiktet, men også flekker etter kviser. Kosmetologer tilbys laserbehandling, men frykten for inngrepet var så sterk at jeg er på henne og turte ikke. En venn ga meg en bleking krem. Han hjalp meg mye – etter sommerferien ved instituttet Jeg visste ikke engang at – den personen har blitt en jevn farge. Det skinte skjønnhet. »

welltox

Anna, 35 år: «Jeg har alltid vært overstrødd med fregner. Det eneste jeg ikke prøve å lysne dem – hver vår ble som en solsikke. Kremen har vært en lettelse for meg. Nå har jeg forhånds koker huden din for våren. Tusen takk til produsenter. »

REVIEW OVERVIEW
effekt
pris
naturlige sammensetningen
kvalitet
SHARE
Previous articleFresh Fingers Norge Rabatt -50%
Next articleSpray NICOIN Norge RABATT -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here