goji krem

Goji Cream rynke – krem ​​for foryngelse

I voksen alder, kvinner trenger et effektivt kosmetikk, omsorg for huden. Utseendet av de første rynkene kan bli forsinket i noen år, hvis du regelmessig bruker den beste anti-aging krem. Bruk Goji Cream krem ​​for ansikts rejuvenation og mot rynker i ansiktet.

Goji bær er godt kjent folkemedisinen som et middel for foryngelse og helbrede kroppen. Upretensiøs og kulde-bestandig busker Goji kalles ofte kinesisk berberis og røde avlange bær brukes som et sunt og velsmakende kosttilskudd og terapeutisk legemiddel.

Sammensetning Goji Cream

I formelen inneholder krem ​​bare naturlige plantestoffer. Den inneholder ikke hormonelle midler, kunstige farger og konserveringsmidler. Ekstrakt av modne bær – er et unikt naturlig kompleks av vitaminer og mineraler.

 • Hyaluronsyre.
 • Antioxidant Complex.
 • Midler er ansvarlig for regenerering av hudceller.

Konsistensen av kremen lys og delikat. Han raskt og fullstendig absorbert inn i huden uten å etterlate en klebrig overflate. Goji krem ​​lukter godt. Påtrengende raffinert aroma virker friskt pust av naturen.

Handling krem

Komponenter og vitaminer i en krem ​​valgt slik at kombinasjonen har en kompleks effekt på huden.

 • Betain virker på de dypere lag av dermis, øker syntesen av naturlig kollagen og elastin.
 • Hyaluronsyre ekstracellulære rom imbues fuktighet. Som følge av elastisiteten i huden blir unge og rynker i ansiktet forsvinne.
 • Komplekset av antioksidanter for å beskytte huden mot den aggressive innvirkning av den omgivende verden, hemmer virkningen av frie radikaler.
 • Iron bedrer oksygen utveksling, returnerer huden en frisk, ungdommelig utseende.
 • Vitaminkompleks stimulerer aktivt delende epitelceller, slik rask fornyelse av de øvre lag av dermis.

Regelmessig bruk av kremen en gang eller to ganger om dagen i en måned fullstendig forandre utseendet, forbedrer tilstanden til ansiktshuden betydelig.

 • På en ukes bruk huden betydelig frisker erverver sin tidligere elastisitet.
 • I andre uken – glattet ansikts rynker.
 • 3 uker helt etterlater en følelse av tørrhet, huden blir glatt og fløyelsmyk.
 • Ved 4 ukers huden ser flere år yngre.

Hvor kan man kjøpe Goji Cream i Norge

Du kan kjøpe Goji Cream i Norge på nettet på den offisielle nettsiden – fordi apotekene ikke kan kjøpe Goji Cream angitt pris med en rabatt -50%. Kjøp anti-aging krem med ekstrakt av goji bær på utenlandske nettsteder kan ende i tårer. Pass opp for forfalskninger, ikke risikere helsen. Tross alt, kan bruk av falske midler forårsake uopprettelig skade på huden.

Bruksanvisning

 1. Skrelle huden fra makeup, smuss, ved hjelp av en tonic, lotion eller skum.
 2. En liten mengde krem ​​påføres huden med massasje myke bevegelser. Arealet under øynene krem ​​prøve er ikke nødvendig.
 3. Siden anvendelsen av anti-aging kompleks starter. Handlingen av kremen varer hele dagen.

Anmeldelser

legen kosmetolog

Materialer laboratoriestudier bekrefte effektiviteten av Goji Cream mot rynker i ansiktet. Det viktigste resultat av bruken av kremen vil bli godt fuktet, frisk og spenstig dermis, som ikke blir krøllet.

Ann, 34 goda

Jeg har tørr hud. Om vinteren blir det svak og kjedelig, med uttalt rynker i hjørnene av øynene, på leppene og nesen. Jeg prøvde å kjøpe goji krem. Etter en ukes bruk følte at huden ble mykere og mer behagelig å ta på. Jeg håper og rynker gå bort for en måned.

Maria, 45 år gammel

Før de når en alder av «bær», bestemte jeg meg for å prøve berry krem ​​for hudforyngelse. Resultat måneders kurs rammet. En person virkelig forvandlet og blir yngre. Hvis ikke 10, da fem nøyaktig. Jeg anbefaler alle, hun vil fortsette å bruke.

Resultater

Etter første gangs bruk, vil du legge merke til at Goji Cream gjøre huden mer tonet og sunn.

REVIEW OVERVIEW
effekt
pris
naturlighet
Pålitelighet selger
sikkerhet
SHARE
Previous articleKrem Bust Size Norge Rabatt -50%
Next articleКrem Varikosette Norge Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here