1Revomuscle – ekstrem oppbygging av muskelmasse + 5 kg på 21 dager!

Ny forbedret formelen for den tyske «RevoMuscule» Sports Nutrition perfekt oppfyller de tre grunnleggende kravene til en idrettsutøver: effektivitet, fartsdisplay synlig resultat, helse sikkerhet.

2Handling RevoMuscule

Den optimale forholdet mellom viktige ingredienser (per 100 g: karbohydrater – 22 g fett 5 g protein – 70 g Energi verdi – 412 kcal) gir en enkel og fullstendig assimilering av produktet, rask frigjøring av energi som utvikler den fysiske tilstanden og utholdenhet idrettsutøver noen retning. Profesjonelt utvalgte aminosyrer, vitaminer og mineraler bidra til å bevare normal metabolisme, redusere stress effekt gjenopptakelse av opplæringen prosessen etter en pause, hell motstå syndrom av kronisk muskeltretthet hos idrettsutøvere med mye erfaring. Fungerende som en ny generasjon fettforbrenner, «RevoMuscule» gjennomfører nøyaktig «tørking» av kroppen uten å miste muskelmasse.

3Hvor kan man kjøpe i Norge?

Kjøp «RevoMuscule» kan være online i Norge på den offisielle nettsiden. Detaljomsetningen ikke. Prisen på «RevoMuscule» for å øke muskelmasse bodybuilder på den offisielle nettsiden til rabatt – 50%.

4Ingredienser

Absolutt naturlig konsentrat består av et renset protein, utfylle og styrke kompleks av naturlige planteingredienser – hvetekim ekstrakt og Viburnum naturlig «energi» – Eleutherococcus.

5Guide

Tilgjengelig i 30 stk kapsler. Opptak Scheme for vekst av den aktive muskelen kapasitet: 2 kapsler 45 minutter før trening, da – 2 kapsler 15-30 minutter etter at den er ferdig.

6Resultater

Den første merkbare endringer i standard treningsopplegg – allerede i den andre uken av bruk (fra 40% til 50%), 2-3 uke – en svak nedgang (25%), 3-4 uker – en stabil periode (ca 40%), og den maksimale effekt (60%) – i begynnelsen av femte uke med trening. Neste – jevn vekst.

7Ekte kunder

John C, styrkeløfter.

På mindre enn fem år med trening har jeg prøvd en haug med forskjellige idretter kosttilskudd selskaper, og det er vanskelig for meg enn en overraskelse. Spesielt for «RevoMuscule» jeg kan si som tydelig gleder form av frigjøring – kapselen. De som har smakt de rene aminosyrer eller proteiner uten smakstilsetninger, vil forstå meg. Effekten på effektivitet, vil jeg sammenligne med å ta kreatin, med den forskjellen at i begynnelsen av kurset, kan du gjøre uten «boot», komplekset er utformet slik at retten til å engasjere seg i arbeidet. Tilstedeværelsen av IUD også – pluss. Jeg bruker. Fornøyd.

Maria, en lege.

Komponentene i det proteinkarbohydratblandingen «RevoMuscule» samsvarer med i beregningen, ikke bare utfyller hverandre, men også for å oppveie den negative effekten. Spalting av proteinet i legemet fører til frigjøring av ammoniakk-molekyler, og her Viburnum ekstrakt, som har diuretiske egenskaper, kommer til unnsetning nyrene. I tillegg reduserer det nivået av kolesterol i blodet, har krampeløsende og kardiotonisk virkning. Hvetekim inneholder 18 av de 20 kjente aminosyrer, vitaminene A, D, E, gruppe B. A Eleutherococcus på egenskapene og sammensetningen av det stoff som er lik ginseng.

Alice:

Mannen ble interessert i bodybuilding omtrent et år siden, men det liksom ingen rolle. Med jevne mellomrom, kastet jeg et par måneder, så tok et abonnement igjen. Jeg bestemte meg for å muntre ham opp og gi noe stimulerende. Etter samråd med eksperter, alle sammen rost kvaliteten på tysk sports ernæring. Søke på Internett, jeg har lest anmeldelser og stoppet for å «RevoMuscule» – effektiv, trygg, helt naturlig. Oleg er nå trener med glede, økt styrke og energi. Nylig har jeg lagt merke til at han begynte å vise «kuber» på magen.

REVIEW OVERVIEW
effektivitet
naturlig
Troverdigheten til selskapet
anmeldelser
sikkerhet
SHARE
Previous articleAlcoBarrier Norge Rabatt -50%
Next articleKrem Bust Size Norge Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here