1Rhino Correct – Hollywood ideelle nese form 15 dager

Designet Rhino Correct å korrigere form av nese uten kirurgi og er et alternativ til neseplastikk. Virkningsmekanismen er basert på mekanisk stress på bruskdannelse av nesen struktur. På grunn av dette:

 • løftet spissen av nesen,
 • smale vinger,
 • redusert lengde,
 • glatte ut skarpe hjørner,
 • symmetri er gjenopprettet.

2Handling Rhino Correct

Effekten av å bruke rinokorrektora blir merkbar etter flere uker. korreksjon prosessen er helt smertefri. For å løse problemet med stoffet er ikke brukt, slik at verktøyet er anerkjent som en av de sikreste. Den enheten brukes som, og i ung alder for korrigering av voksne neser. Jo yngre en person er, jo raskere vil det være synlig suksess.

Effektive Rhino Correct stadier :

 • 1-2 uke. Begynn første omgang endringer, umerkelig for det menneskelige øyet. Spissen av nesen begynner å fange opp, sinus nedgang.
 • 3-4 uke. Gradvis glattet hump på nesen. Ved å heve den enden av boret lengde på nesen visuelt virker mindre.
 • 4-6 uke. Det er en stamme av brusk, restaurert symmetri og harmonisk utseende.

3Hvor kan man kjøpe i Norge?

Det er lett å være i stand til å kjøpe Rhino Correct i Norge på nettet på den offisielle nettsiden 50% rabatt – Langetka ikke selges i apotek, bare en produsentens hjemmeside. Prisen er lavere enn transaksjonen og mottak av råd av ledende spesialister i neseplastikk. I apotek og dagligvarebutikker for å kjøpe enheten umulig.

Selge via Internett gjør det mulig å overvåke partiet Rhino Correct, sjekker hvert sett solgt på eksistensen av ekteskapet. Pris Rhino Correct av brukere og leger fullt berettiget.

4Ingredienser

Concealer er laget av myk og hypoallergenic orthohelium. Takket være en spesialutformet form er det lett å vaske under vann, behandle konserveringsmidler. Den veier bare 15 oz., Så det vil ikke være ubehagelig. Størrelse på universell equalizer. Det er egnet for kvinners og menns neser.

5Bruksanvisning

Bruskvev gradvis deformert, ca 1,2 mm per måned. For å oppnå synlige resultater må du bruke Rhino Correct 3-4 ganger i uken på kveldstid. Det er nok å bruke concealer 2 timer om dagen.

Fest equalizer slik at side delene ligge på vingene av nesen og var under midtpunktet. Etter bruk, sørg for å skylle den under rennende vann Corrector.

6Resultater fra bruk av korrigerings

Når du bruker patch påvirker nese forsiktig. Regelmessig bruk vil øke frekvensen av utseendet på de første resultatene. Takket være en sikker passform av nasal septum er en hurtig utvidelse av nesen. Etter to måneder med nedgang hump, vil nesen være nær ideelle.

Det er:

 • eliminering av uregelmessigheter ved det naturlige,
 • korrigere aldersrelaterte endringer,
 • arbeide med nesetippen,
 • symmetri restaurering.

7Anmeldelser

Hvis du leser anmeldelser om legene Rhino Correct korreksjon av nesen form, vil du innse at mange mennesker bruker det i sin praksis.

Plastic Surgeon: «Langetka – revolusjonerende alternativ til neseplastikk. Denne metoden for å endre formen og størrelsen på nesen er nylig blitt utviklet, men har allerede vunnet popularitet rundt om i verden. Jeg foreslår at du bruker denne enheten for alle som ønsker å gjøre ansiktstrekk mer tydelig og uttrykks hjemme. Enheten lar deg lagre en stor nok mengde til å gå til legen, kirurgi og utvinning perioden. »

Maria, ’24: «Med hensyn til nesen kompleks i lang tid. Som barn, stadig ertet meg, men i sin ungdom måtte lære den spesielle teknikken å bruke sminke for å sprite opp festen. Jeg begynte å lære forskjellige metoder for å arbeide med nesen. Du kan skrive inn narkotika, gjøre operasjonen. Men det var en alvorlig frykt for alle disse manipulasjoner. Tilfeldigvis snublet over vurderinger av Rhino Riktig. Kontra til bruken har ikke funnet meg selv, så jeg bestemte meg for å bestille. Det endret seg svært raskt. Det virker som om hele ansiktet er endret. Nå er jeg fornøyd med sitt eget speilbilde i speilet. »

REVIEW OVERVIEW
effektivitet
naturlig
Troverdigheten til selskapet
anmeldelser
SHARE
Previous articleКrem Varikosette Norge Rabatt -50%
Next articleProstaPlast Norge Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here