titan gelTitan Gel Cream Gel for penisforstørrelse som er utviklet av farmasøytiske laboratorier med hjelp av leger som er spesialister innen patologi. Stoffet kan erstatte kirurgi.

Kvaliteten på seksuelle liv – en viktig del av den mannlige av lykke. I den intime sfæren av noen menn er det glitches forbundet med fysiologiske, psykologiske eller sosiale problemer. Øke penis lengde på drømmen for mange, dristig selv til kirurgi.

1Handling Gel

1. Lengden av penis øker faktisk flere centimeter.

2. Penis blir kraftigere, tykk.

3. utvide og samleie. Man får en mulighet til så mye som mulig for å forsinke tidspunktet for utløsning før orgasme partner.

4. seksualliv par malt i mer levende farger, gir mye mer nytelse for begge parter.

penis

2Sammensetning

Sammensetningen av Titan gel inneholder naturlige planteingredienser, milde på den intime sfæren av mannen. Koblingen av tradisjonell folkemedisin og moderne teknologi i etableringen av terapeutiske midler som kan utføre mirakler.

  • Grass Goryanka på latin kalles epimediumom. Behersket tyskerne kaller en sart plante med knopper i form av et stearinlys blomst alver og ærlige kinesisk – urt geit. Herbal infusjon har en positiv effekt på potensen.
  • Ekstrakt av stikkende tistel stimulerer produksjonen av hormonet testosteron i kroppen maskulinitet
  • Peruanske Maca – den hemmelige våpen av de gamle inkaene. Maca ekstrakt i kremen stimulerer seksuell funksjon, øker sperm motilitet.
  • elastin kosttilskudd øke følsomheten i huden reseptorer.
  • Hydrolysater av proteiner og aminosyrer bidra til penis for å øke raskt i størrelse.

Alle komponenter i kremen for å være trygg, ikke forårsake allergiske reaksjoner og irritasjon til den skjøre huden i intimområdet.

33,5 cm i 4 uker

  • 1-2 uke påføring av krem ​​forbedrer erektil funksjon betydelig. Varighet av samleie er økt til 5-7 minutter.
  • 2-3 uker – vesentlig øker penis størrelsen, blir kjønnsorgan en anatomisk korrekt form.
  • 3-4 uke behager økes opp til 30 minutters varighet av samleie. I løpet av denne tiden, kan en mann føre til en serie av orgasmer i Lady, strekke orgasme i 5-7 minutter.

4Instruksjoner

For å oppnå den effekten du bør bruke gel daglig. Løpet av behandlingen – 4 uker. For en halv time før samleie gel brukes til penis ryddig massasje bevegelser. De aktive ingrediensene i sammensetningen av gelen hurtig absorberes gjennom sart hud i det kavernøse legeme. Naturlige ekstrakter øke blodtilførselen til penis. Naturligvis medlems øker i størrelse, blir lenger under samleie og orgasme øker. For en måneds behandling penis blir øket med minst 3 cm.

5Hvor kan man kjøpe Titan Gel i Norge

Kjøp Titan Gel gel i Norge på nettet på den offisielle nettsiden til en rabatt 50%, sikre eksepsjonell effektivitet betyr opptrer på flere fronter.

Pris Titan Gel gel for å øke størrelsen på penis er mye mindre, den gleden som du må komme deg gjennom bare en måned for å bruke kremen.

6Anmeldelser

Les reelle kunder og leger om Titan Gel. Muligheten til å kvalitativt endre sin sex liv, gjøre det til en spennende og fantastisk eventyr fortjener nøye overveielse.

Legen sexolog, 18 års erfaring

Den faktiske økningen i penis lengde av 2-3 cm for å hjelpe pasienter bli kvitt følelsen av mindreverdighet. Trygg på sine evner i senga menn utføre mirakler av oppfinnsomhet, utholdenhet. Urte ingredienser i en krem ​​er trygge og svært effektiv.

Michael 33 år

Jeg er 15 år med stadig sammenligne deg selv til andre gutta og veldig skamfull av hans «lille» dyder. Kremen har hjulpet meg til å bli mer selvsikker og dristigere i håndteringen av kvinner. Jeg hadde en kjæreste som snart vil bli min kone.

Arnold 49 år.penis titan gel hammer av thor (4)

Misnøye med seg selv, eller snarere mangelen på en liten penis, nesten brakte meg til selvmord. Å leve med en 13 centimeter stygghet ikke ønsker i det hele tatt. Operasjon for å øke jeg ikke hadde råd. Hjalp gel Titan. Nå føler jeg meg normal, selv en tøffing.

7Resultater

REVIEW OVERVIEW
effekt
pris
naturlighet
Troverdigheten til selskapet
SHARE
Previous articleGel HAMMER OF THOR Norge Rabatt -50%
Next articleFresh Fingers Norge Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here