1Parimi i operacionit

Nën ndikimin e temperaturës dhe lagështisë së karburantit (benzinë, naftë, gaz) vazhdimisht zgjeron dhe kontratat. Në këtë rast molekulat hidrokarbureve që përbëjnë bazën e tyre, janë të tërhequr për të dhe grupet formojnë. Të tilla “grupimeve molekulare” djeg motor vetëm pjesërisht, pasi që ata të mbeten brenda mundësive për oksigjen.

2Përfitimet kryesore FUELFREE

 • Lehtë për të instaluar. Ju do të duhet vetëm 5 minuta!
 • Praktikisht jo kap karbon-skorje. Kjo do të thotë se unaza pistoni janë shumë më të gjatë.
 • Rritur ndjeshëm jetën katalizator.
 • Efektiviteti është konfirmuar nga studimet dhe analizat e shumta.
 • Afati i shërbimit të qirinj rritet.
 • Shumë më rrallë lit LED «motor Kontrolloni» (sepse ajo vetëm glows për shkak të karburantit me cilësi të ulët, e cila është djegur keq, dhe pas instalimit FuelFree ajo djeg shumë më mirë).
 • Plotësisht paguan për vete në 1-2 muaj !

Ju mund të blejnë karburant ekonomitel FuelFree në Shqipëri në internet në faqen e internetit 50 zbritje zyrtare%.  Konsumatorët janë të ftuar të aplikojnë për faqen zyrtare. Për ta bërë këtë, vetëm që të sigurojë një numër telefoni. Në të ardhmen e afërt do të kontaktohen specialistë që të specifikojë adresën dhe metodën e ofrimit.

Lista e vendeve ku ju mund të bleni ofrimit FuelFree: Shtetet e Bashkuara, Turqia, Tailanda, Vietnami, Kina, Pakistani, India, Japonia, Austria, Andorra, Shqipëria, Bjellorusia, Belgjika, Bullgaria, Bosnja dhe Hercegovina, Vatikani, Britania e Madhe, Hungaria, Gjermania, Gibraltar, Greqia, Danimarka, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Lihtenshtajni, Lituania, Luksemburgu, Maqedonia, Malta, Moldavia, Monako, Holanda, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Rumania, Rusia, San Marino, Serbia dhe Mali i Zi, Sllovakia, Sllovenia, Ukraina, Ishujt Faroe, Finlanda, Franca, Kroacia, Mali i Zi, Che Hiya, Zvicra, Suedia, Norvegjia, Estonia

3Si të instaloj FuelFree?

Para fillimit të punës është shumë e rëndësishme për të zgjedhur çorape të drejtë si një magnet për të reduktuar konsumin e karburantit përfshin instalimin e një çorape vetëm në shpërndarjen e saj. Kështu, vetë pajisja duhet të vendoset sa më afër carburetor (sistem injeksion) që sigurojnë efikasitetin më të lartë.

Skema General instalimi është si vijon:

 1. Hapur individualitet, gjeni çorape karburantit.
 2. Përcaktoni vendin ku ajo do të jetë e bashkangjitur pajisje magnetike.
 3. Set makinë në mënyrë që zorra është në mes të dy pjesëve të saj.
 4. Sigurt mbyllje rrip me filetim atë në vrimë në byk, dhe trim pjesë shtesë.

Varësisht nga lloji motor i procesit të punës ka disa karakteristika.

Në motorët injeksion

Në prani të automjeteve elektronike sistemit të injektimit të karburantit (kompjuter) të nevojshme për 10 minuta për të de-aktivizoj magnet instaluar atë, duke hequr kontaktin negativ të baterisë. Në këtë rast, të dhënat e vjetra do të pastrohet dhe kompjuteri do të jetë në gjendje të “përshtatet” me kushtet e reja.

Pastaj ju duhet të instaloni magnet për të kursyer karburant për skemën e mësipërme, lidheni baterinë për të filluar të automjetit, në një ngarkesë në rritje (p.sh., të kthehet në fenerët, ajer te kondicionuar, etj), Instaloni rotacionit bosht me gunga me shpejtësi takeometër 2500 rev / min për disa minuta dhe të vazhdojë për 2 km . Kompjuteri të përshtaten me ndryshimet në sistemin e karburantit.

Në motorët me naftë

Nëse automjeti është i pajisur me një sistem kompjuterik naftë përcaktimit përzierje karburant-ajër, është e nevojshme për të rivendosur instalimin duke hequr terminalin minus e baterisë. Metodat e instalimit është i njëjtë si ai i mëparshmi.

AT motorët carburetor

Motorët me carburetors nuk janë të pajisura me kontroll kompjuterik. Pas instalimit ndërtuar në përputhje me skemën standarde, është e nevojshme për të rregulluar cilësinë e vetëm përzierje për funksionimin normal të motorit, sepse përbërja e tij duhet të jetë më pak karburant.

Mbi motor me pajisjeve të gazit

Rregullimi i cilësisë së përzierjes karburantit në ajër të kryhet në varësi të nëse sistemi elektronik – edhe me zero apo me dorë, si në llojet e tjera të motorëve. Magnete janë të montuar në çorape në të njëjtën mënyrë, por gjithmonë pas reducer gazit.

4Udhëzimet. Testimi.

Testimi Task – karburantit krahasim konsumit në ngarje pajisjen pa dhe pas instalimit të tij. Vini re se për herë të parë do të jetë një heqjen aktive e depozitave të karbonit-shllak, në mënyrë që efektiviteti maksimal i magnet do të shfaqet vetëm pas 1500 km kandidojë.

Për të testuar që ju duhet:

 • kujdes të përcaktuar konsumin e karburantit në intervalin 300-500 km;
 • duhet instaluar magnet në sistemin e karburantit të makinës;
 • përzënë rreth 1500 km me ta;
 • të përcaktuar konsumin e karburantit për të njëjtin interval prej 300-500 km, duke respektuar në të njëjtën mënyrën e makinës dhe mënyrën udhëtuar (në të njëjtën mënyrë, kur një temperaturë të ngjashme ajrit dhe gjendjen e sipërfaqes së rrugës), si dhe për instalimin e magnet;
 • krahasuar rezultatet.

Nëse instalimi dhe testimi kryhet si duhet, efektiviteti i përdorimit të magnet do të jenë plotësisht në pajtim me të deklaruar. Janë konfirmuar nga reagime të shumta pozitive në lidhje me këtë pajisje.

5Përshtypjet e blerësve

“UNË PUNOJ NË NJË DYQAN AUTO. UNË DUA TË THEM SE NGROHTËS E MIRUPAFSHIM. NE KËSHILLOJMË KLIENTËT, DUKE ZGJEDHUR MADHËSINË E DUHUR TË MAGNET PËR TË PËRCAKTUAR VËLLIMIN E MOTORIT TË MAKINAVE. NUK KA NEVOJË PËR TË VËNË NJË NUMËR TË MADH TË PAJISJEVE NË MAKINË – KJO ASGJË NUK DO. KA STANDARDE TË CILAT PËRCAKTOJNË MADHËSINË DHE NUMRIN E MAGNET. DHE TAKOVA SHOFERIN, I CILI ARRITI TË KRIJOJË GJASHTË ECONOMIZERS MBI GAZELË E TIJ. »
NGA EUGEN
« SI MEKANIK ME PËRVOJË E 10 VJET, SHUMË HERË KAM PARË PAJISJE TË NGJASHME. UNË DUHET TË THEM SE GJËRA TË TILLA SKEPTIKE, DHE TË REKOMANDOJË ATYRE TË TË GJITHË UNË NUK DO TË PA ARSYE. UNË DUA TË KËSHILLOJ ATA QË DYSHOJNË BUY FUELFREE KARBURANTIT EKONOMITEL, PËR TË BËRË DUART E TYRE SI PRIBORCHIK. PËR TA BËRË KËTË, JU DUHET PËR TË MARRË NJË ÇIFT TË MAGNET NEODYMIUM DHE BASHKËNGJITNI ATO ME SHIRIT PËRFUNDOI RRETH TUB KARBURANTIT. NËSE VËRENI NJË EFEKT POZITIV, ËSHTË E SIGURT PËR TË BLERË NGA PRODHUESI EKONOMITEL ZYRTARE. »
SANDRO

REVIEW OVERVIEW
efekt
çmim
kursime
SHARE
Previous articleKrem Varyforte Shqipëri
Next articlePrincess Hair Mask Zbritje -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here