Lodhur duke paguar faturat e larta të energjisë elektrike? Një pajisje për ruajtjen e Electricity Saving Box energjisë  mund të ruaj një sasi të konsiderueshme mbi pagesën. Ajo është përdorur:

  • në shtëpi private dhe apartamente,
  • kafe dhe institucione të tjera hotelierike,
  • në dyqane dhe qendra palestër,
  • në garazhe.

Statistikat kanë treguar se një pajisje e tillë ka një një në katër familjen evropiane.

1Si funksionon Electricity Saving Box

Konsumi i energjisë është reduktuar nga fakti se kundërvihet fillojnë të tjerr më pak. Kjo është arritur për shkak të faktit se rrjeti është e mbrojtur nga pajisjet reaktive të energjisë. energjisë aktive, që është më e dobishme, nuk është duke shkuar larg.

Jet është gjithashtu një efekt anësor. Ajo është në telat, por vetëm krijon një barrë shtesë. Blej Electricity Saving Box shpenzimet dhe për të mbrojtur veten nga fusha të forta magnetike.

Njësia vetë nuk merr shumë hapësirë, kështu që nuk duhet të ketë një zonë të veçantë për të. Parimi i operacionit – konvertimin e fuqisë reaktive për aktive. Kjo kursen deri në 50% në pranimin e pagesës për energji elektrike.

2Çmimi dhe ku për të blerë Electricity Saving Box në Shqipëri?

Blej Electricity Saving Box në Shqipëri në internet në faqen zyrtare – mundësi vetëm për t’u bërë pronar i gjërave të vërtetë unik. Vetëm nëpërmjet internetit do të merrni pajisjen, efektiviteti i të cilit është konfirmuar nga studime të shumta shkencore.

Për të blerë një pajisje për të ruajtur pushtetin, ju vetëm duhet të zhvillohet një urdhër në faqen zyrtare. Shkruani detajet e kontaktit tuaj, menaxherët vetë do t’ju kthehet. Electricity Saving Box zbritje çmimi -50%, ajo do të paguajë për veten në 2 muaj.

3Karakteristikat e përdorimit

Pajisja është projektuar për ndonjë rrjet standarde. Ajo nuk mund të përdoret në zonat ku lagështia është më e lartë se 85%. Një pajisje do të mjaftojë për të banesës, si kapacitet mbajtës prej 5 kW deri 19 kW. Pajisja ka një garanci 1 vit.

Electricity Saving Box anën e pasme ka një prizë. Për të filluar kursim, thjesht futni pajisjen në një prizë elektrike. Është më mirë për të vendosur atë më afër banak. Kjo është e nevojshme në mënyrë që të jetë në gjendje për të përfunduar mbulimin e të gjitha fushat.

4Rezultatet e përdorimit të

Konvertimin e energjisë reaktive lejon përdorimin e energjisë elektrike më efikase. Pajisja mbron kundër të gjitha llojeve të fushave elektromagnetike që shfaqen në ato vende ku ka instalime elektrike. Rezultati i kërkesës varet nga pajisjet e pajisjeve elektrike në shtëpi.

Shuma e kursimeve për:

  • 50% në një konsumin e energjisë të një kompjuter, një makinë larëse;
  • 45% running, televizioni, hekur, ngrohës;
  • 40% gjatë operacionit të frigoriferit, një bojler të gazit.

5Shqyrtime

Electric: “Parimi i funksionimit të pajisjes është se ajo normalizes rrjedhjen e energjisë, ajo fillon për të shpërndarë në mënyrë të barabartë. Prandaj, inverter nuk është i pranishëm asistent vetëm në shtëpitë e mbushur me njerëz pajisje të ndryshme shtëpiake, pastaj në objektet industriale. Për shkak të mungesës të mbingarkesës dhe pushtetit surges nuk mund të shqetësuar që pajisje do të dështojnë të ndodhë apo pa pronësi. ”

Përshtypjet e blerësve Real rreth Electricity Saving Box për të kursyer energji pozitive:

“Për mua gjëja më e rëndësishme është se pajisja nuk gënjen metër të energjisë elektrike. Kursimet janë arritur nëpërmjet përdorimit efikas të energjisë elektrike. Një muaj pas përdorimit të eliminuar të gjitha dyshimet në lidhje me blerjen. Pajisja me të vërtetë i jep një mundësi për të shpëtuar. ”

“Ne kemi shtëpinë tonë. Më parë, keni pasur për të paguar një sasi të madhe të energjisë elektrike. Instaloni njësinë. Unë nuk e besojnë atë, por ajo ka paguar kështu 2 muaj. Është vetëm në të zezë e përdorimit të saj. ”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here