Qëndrimi Corrector Tonus Elast


Qëndrimi Corrector Tonus Elast scoliosis do të rivendosë përsëri linjat e bukura dhe për parandalimin e shfaqjes së sëmundjeve të ndryshme. Ai heq dhimbjen, forcon muskujt dhe shpinë. Kjo ndodh straightening linjë sup dhe përmirësimin e pamjen. Corrector aplikuar në një fillestar fazë kyphoscoliosis, hyperkyphosis, shkelje të lehta sjellje. Ajo i ndihmon dhe si një agjent profilaktik pas përdorimit të zgjatur apo mungesës së forcës së muskujve të brez sup.

Qëndrimi Curve është shumë e rrezikshme. Ajo mund të bëhet një shkak i dështimit të frymëmarrjes ose kardiak. Zhvendosja e brinjëve. Ai redukton kapacitetin e mushkërive dhe dëmton qarkullimin e gjakut. Studimet tregojnë se shumica e njerëzve që vuajnë nga lakim të shpinë, kanë sëmundje koronare të zemrës. Nëse lakim i mesit prekur, kjo mund të ndodhë:

  • dobësimin e muskujt e barkut,
  • kapsllëk dhe akumulimi i gazrave,
  • ënjtje e këmbëve,
  • stagnimi në stomak, veshkave dhe organet e legenit.

Distortion çon në ngjeshje e rrënjët nervore në mesit të vendosura. Prandaj, efektet bëhen më serioze me kalimin e kohës.

Si Tonus Elast punon?

Parimi operativ i një korrektor thjeshtë sjellje. materiale elastike të mbajtur formën. Me këtë përsëri mbetet e drejt dhe shpatullat e tij të vijë i drejtë. Përgjatë vijës të shpinë kanë magnet. Ata krijojnë një fushë të veçantë, duke stimuluar rrjedhjen e gjakut në muskuj. Kjo çon në një forcimin e kornizës muskulare.

Shëruar nga një korrektor kalon gradualisht:

  • 1-2 javë. Është straightening gradual i shtyllës kurrizore. Korrigjimi ndodh protrusions e disqeve intervertebral.
  • 2-4 javë. supet korrigjohet linjë përmirësuar pamjen. Kjo ndodh dhe për të rritur vetëbesimin.
  • 4-6 javë. Spina kujtuar pozicionin e duhur, kështu që ankesat mund të jetë i veshur vetëm për qëllime parandaluese.

Ku mund të blej Tonus Elast në Shqipëri?

Blej Tonus Elast korrektor në një farmaci në Shqipëri dhe në internet mund të jetë një zbritje 50% në faqen zyrtare. Por produkti origjinal është shitur vetëm përmes faqes zyrtare. Nuk ju mund të zgjidhni madhësinë më të përshtatshme dhe llojin e barazimit për të marrë këshilla të hollësishme nga specialistët. Kjo jo vetëm që do të ndihmojë për të bërë zgjedhjen e duhur, por edhe një të mirë për të shpëtuar.

Çmimi Tonus Elast reduktohet me 50% për një arsye. Është vërejtur se numri i madh i fëmijëve dhe të rriturve kanë scoliosis të ndryshme ashpërsi. Prodhuesit bërë lektor në dispozicion për të gjithë. Ju vetëm duhet të dërgoni një kërkesë. Brenda 10-14 ditëve ju do të merrni produktin.

Çfarë Corrector bërë?

material elastik mbështjellë fort rreth figurës. Kjo ju lejon të veshin fsheh nën ndonjë veshje. Magnet asgjësuar në pjesën kryesore, nuk shkaktojnë parehati. Ato jo vetëm që lejojnë sjellje korrekte, por edhe të ketë një efekt pozitiv në të gjithë trupin.

Corrector ka forca të lartë. Nuk janë të rregullueshme në madhësi. Pambuk cilësi është projektuar për të krijuar rehati. shiritat Velcro me gome. Kjo krijon një përshtatje të qëndrueshme. Në mënyrë për produktin nuk e fshij, fsheh është e mirë për të veshin atë mbi një këmishë.

Udhëzimet për përdorim

dizajn të veçantë është e përshtatshme për burrat dhe gratë. Tonus Elast duhet të jetë si më poshtë:

  • 1 javë. Duke përdorur jo më shumë se 2 orë në ditë.
  • 2-5 javë. Ju mund të rrisë veshur kohë deri në 6 orë në ditë.

Corrector magnetike mund të përdoret gjatë ngarkesave statike. Nëse pas disa kohe përsëri fillon të gomave, është e këshillueshme për të ri-aplikojë fsheh. Nëse ri-trajtimi mund të përdoret 4 orë në ditë.

Rezultatet

Me përdorim të rregullt përmirëson kullimit limfatik në indet dhe qarkullimin normal të gjakut. Happening forcimin e muskujve dhe zhvillimin e kolagjenit në indet e kërc. Përveç korrigjimin e sjellje për shkak të fuqisë magnetike fushë është restauruar indet kurrizore, heq stresin dhe lodhjen. Gradualisht zhduket dhe dhimbje.

Për të arritur rezultate të mira është e mundur për ata që kalojnë shumë kohë ulur ose në pozicionin në këmbë, duke e vënë shpinën e tij në veshin e rëndë. Përshtaten atë dhe ata që paraqesin një rri shtrembër dhe dështim për një kohë të gjatë që të jetë me të drejtë tuaj mbrapa dhe straightened supet e tij.

Shqyrtime

komente të mira dhe të këqija të konsumatorëve dhe mjekët rreth Tonus Elast janë mbledhur në mënyrë specifike për blerësit. Kjo ju lejon të bëni vendim të drejtë kur zgjedh një korrektor sjellje.

ORTOPED TË KATEGORISË SË PARË “PATOLOGJIVE TË SHTYLLËS KURRIZORE JANË PROBLEMI I BOTËS MODERNE. ÇDO DITË, NJERËZIT VIJNË TEK UNË QË DUAN TË KURUAR DHIMBJE TË ULËT MBRAPA DHE SCOLIOSIS. DËSHTIMI I SISTEMIT MUSKULOR E PASME DHE GJOKS TË ÇON NË MOSFUNKSIONIM TË GJITHË ORGANIZMIT. TONUS ELAST CORRECTOR JU LEJON PËR TË MBAJTUR TRUPIN NË POZICIONIN E DUHUR. MAGNET NDIKOJNË INDEVE KURRIZORE, MUSKUJT DHE NERVAT. NUK ËSHTË NJË STIMULIM TË QARKULLIMIT TË GJAKUT DHE PROCESIN E KËMBIMIT LIMFATIKE. “

Përshtypjet e blerësve

ANTONIO, 28 VJEÇ: “PROFESIONALISHT I ANGAZHUAR NË DUKE LUAJTUR NË PIANO. PËR MUA ËSHTË E RËNDËSISHME SJELLJE KORREKTE. NË KONCERTET DUHET TË ULEN NË NJË POZICION PËR MË SHUMË SE NJË ORË. PRANDAJ, PARA SE SHFAQJE DISA DITËSH UNË VESHIN FSHEH. AJO FORCON SHPINËN DHE NUK E LE TË SAJ TË MARRË TË LODHUR. “

ALEXANDER, ’54, “PUNON SI SHOFER. NORTH ROAD DHE JAVË NË RRUGË ËSHTË NDIKIM I KEQ MBI KURRIZIN TIM. DISA VJET MË PARË FILLOI SHUMË DHIMBJE. MIQTË E REKOMANDUAR PËR TË BLERË NJË FSHEH. UNË PËR KËTË SHUMË MIRËNJOHËS NDAJ TYRE. DHIMBJA ËSHTË ZHDUKUR, RRI SHTREMBËR PLOTËSISHT NDALUAR. “

REVIEW OVERVIEW
efekt
çmim
naturalness
SHARE
Previous articleGEMODERM spray nga hemorroidet Shqipëria Zbritje -50%
Next articleKorse WAIST TRAINER Shqipëria Zbritje -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here