Valgosocks – profesjonell valgus korreksjon for en måned

Valgosocks Socks av valgus misdannelse kan løse problemet med smertefulle bein i foten. Dette er en vanlig sykdom, som rammer 30% av alle kvinner. Årsakene til sin forekomst er mange: feilaktig matchet sko, arvelig deformasjon av ledd. Det er mange forskjellige salver, som er ment å løse problemet, men å effektivt takle valgus misdannelse kan bare mekaniske påvirkninger.

1Behandling av hallux valgus Valgosocks

Sokker er utviklingen av det tyske Fraunhofer Institute. De er designet i samarbeid med ledende ortopeder i Tyskland, slik at de tar hensyn til alle funksjonene i biomekanikk av foten. Spesifisitet equalizer er at det er rettet ikke bare på tommelen, men også til å kjempe plattfot.

Sokker er noen funksjoner:

  • bevare anatomisk bevegelighet av foten,
  • regulere belastningen på høyre fot,
  • eliminere tverr flatfoot,
  • stabiliserer riktig posisjon av føttene.

Den terapeutiske effekten blir synlig etter 4 ukers bruk:

  • Uke 1-2: lindrer smerte og hevelse.
  • Uke 2-4: tommelleddet og tar riktig stilling.
  • Uke 4-6: returnerer til størrelsen og formen av benet.

Tommelen kan avvike med 15-30 grader. Dette fører til sterke smerter, vridninger som er vanskelige å behandle. Bare Valgosocks bidra til å unngå operasjon.

2Hva er Valgosocks

Den terapeutiske effekt oppnås på grunn av den metatarsal og tå bandasje foring av mykt stoff. De stabil riktig posisjon av foten. Pålitelig fiksering sikres av de myke lindetrær. Hypoallergenic materiale ikke forårsake irritasjon.

3Hvor kan man kjøpe sokker Valgosocks?

Kjøp Valgosocks i Norge på den offisielle nettsiden, du kan til en rimelig pris. Bare gjennom en internettportal gjennomføres salg av sertifisert korrekturleser. Du trenger bare å oppgi bostedslandet, navn og telefonnummer. Siste nødvendig for manageren å ringe tilbake.

Kjøp Valgosocks i et apotek i Norge ikke kan. Dette er gjort med hensikt for å unngå mulig spredning uoffisielle produkter. Rabattpris Valgosocks er 50%. Dette er mindre enn passasjen av behandlingen i klinikken.

4Instruksjoner

Concealer er designet for dag og natt bruk. Kjøpere bruke dem både til hjemmebruk og for turer til arbeid eller til butikkene. Concealer skal brukes på foten. Fest enheten på tommelen og lillefingeren som anvist. Fikse bør være stramt, så sørg for å ha tettsittende ben.

Under behandlingen er best å ha gode sko på en liten hæl stabil. Hvis deformasjonen er bare på en fot, er all den damp som brukes allikevel, fordi bare i dette tilfellet ville være podhodka.

5Resultater

Takket Valgosocks kan du:

  1. Gjør riktig gangart og vakker.
  2. Riktig valgus misdannelse uten kirurgi.
  3. Fullt gjenopprette felles mobilitet, og stortåen.

Etter en måned med konstant bruk minsker flat, helt forsvinne smerter i fingerledd. Stone gradvis tilbake til rett sted.

6Anmeldelser Valgosocks

Leger om Valgosocks sokker fra tå bein på det positive:

Professional kirurg: «valgus bøyd på grunn av ulike faktorer. Ofte fører til utvikling av opportunistiske sykdommer i ledd. før operasjonen er foreskrevet for alvorlige deformasjoner. Men det er ikke alltid gitt bevis resultat. New corrector Valgosocks stand til å avlaste en person fra å ha kirurgi. Sokker justere felles uavhengig av sin stilling. »

Maria, 33 år: «Jeg ble sjokkert da jeg så at på høyre fot bein vokser. Først trodde jeg det var en svulst. Legen forklart at denne valgus deformasjonen som fjernes er meget vanskelig. Fysioterapi hjalp ikke, så jeg bestilte Valgosocks. Sokker restaurert normale utseende ben. «Anna, 44 år: «Steinen dukket opp i sin ungdom. Forskjellige fremgangsmåter har ikke ført til ønsket effekt. Så vi måtte søke etter behandling. New corrector hjalp raskt – først forsvant smerte og hevelse, deretter en klump begynte å forsvinne. Full effekt ble nådd etter 3 ukers bruk. »

REVIEW OVERVIEW
Effekt
Pris
Pålitelighet selger
SHARE
Previous articleValgus PRO Norge Rabatt -50%
Next articleSpray Hair Megaspray Norge Rabatt -50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here