Concealer lock Valgus Pro – bli kvitt valgus misdannelse i en måned

Proof-lock Valgus Pro av valgus misdannelse bidrar til å takle den utstikkende bein på føttene. Dette problemet fører ikke bare til det faktum at bruken av skoen blir smertefulle, men stopper uønsket transformasjon. Concealer hindrer utvikling av revet og hard hud, lindrer smerte. Brukes med noen sko.

1Hvordan Valgus Pro?

Corrector påvirker forsiktig bein defekt. Den spesielle formen holder tommelen i en fysiologisk riktig posisjon. Dette gjør det mulig for ham å opprettholde den korrekte stilling under gange. Takket være den spesielle teknologien, normal anatomisk korrekt posisjon av tommelen.

ValguisPRO Corrector effekt i etapper:

  • I den første uken i bruk er det en reduksjon av vinkelen mellom 1 og 2 av den metatarsal ben.
  • 2-4 uke begynner å synke bump, som er populært kalt «bein på leggen.» Det berørte området er ikke lenger betent av konstant kontakt med harde materialer skoen.
  • På 4-6 uke valgus misdannelse passerer. Den lar deg glemme tidlig slitasje av de viktigste felles, bruskskader, en ny oppbygging.

2Hvor kan man kjøpe Valgus Pro?

Kjøp Valgus Pro i Norge på nettet på den offisielle nettsiden – få en virkelig høy kvalitet produkt som ikke vil føre til økt symptomer på hallux valgus eller allergiske reaksjoner. Sertifisert produktet selges kun på den offisielle internettportal.

Kjøp Valgus Pro i et apotek i Norge ikke kan. Levering tjeneste av den offisielle leverandøren virker raskt, slik at kundene kan raskt begynne behandlingen. Pris Valgus Pro med en rabatt på 990 rubler. Det er mye billigere enn å kjøpe en annen krem eller gå til sykehuset for kirurgiske løsninger.

3Sammensetning Valgus Pro

Holderen er laget av et fleksibelt plast gel. Studier har vist at det ikke forårsaker allergiske reaksjoner, kan brukes av personer med følsom hud og nærhet til overflaten av blodkar. Valgus Pro tett til foten, ikke ødelegge visningen av å bruke de vakre sko.

4Instruksjoner

For å oppnå den effekten du trenger å bære en retainer minst 6-10 timer per dag. De første endringene allerede observert i de 10 + 14 dager. For applikasjonen krever

  • å sette enkelt på stortåen,
  • trykk fast for å låse foten.

På grunn av det elastiske materiale risiko for å skade de andre fingrene er helt utelukket.

5Bruk resultater

Ved regelmessig bruk, er det ingen reversering av tommelen på aksen. Redusert trykk, redusert rubbing i leddet. Dette gjør at du kan glemme kjegler og rødhet i benet. Resultatet er:

  1. Å forhindre dannelsen av en falsk felles posisjoner.
  2. Redusere belastningen på forfoten.
  3. Eliminering av ubehag under gange.

6Anmeldelser av leger og kjøpere

Leger om corrector Valgus Pro si at låsen virkelig bidrar til å takle valgus misdannelse uten kirurgi:

«Mine pasienter innen et par ukers bruk markere trykkfallet mellom tærne. Det er en betydelig reduksjon i smerte og en reduksjon av liktorner. Jeg tror at den beste måten ennå ikke oppfunnet. Lås reduserer traumatisk effekt, radikalt forbedrer tilstanden til felles. »

Real anmeldelser fra kunder av Pro Valgus :

«Siden barndommen har jeg flate føtter. Jeg måtte gi opp sko med hæler på grunn av bein på føttene. Etter råd fra en venn tok jeg nytte av den nye klemmen. Han trenger ikke gni føttene, ikke synlig for utenforstående. For en måned har jeg gjenopprettet riktig form av joint. »

«Bone i beinet har vært mer enn 7 år. I løpet av denne tiden, innså jeg at ingen medisiner vil hjelpe. Etter råd fra legen prøvde Valgus Pro. Apparatet enkel å bruke, slik at å fikse på plass fingeren. »

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here